2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشید دوباره ریپلای کردم میدونم خیلی سوال پرسیدم ازتشما مشاور گرفتیدآنلاین؟

نه عزیزم خودم برنامه ریختم طبق اون پیش میرم

این چه حرفیه هر سوالی داشتی بپرس💖

دهمو میخوام تا اخر تابستون برم تا اخر اسفندم براساس برنامه ماز و قلم چی پیش میبرم یازدهم و دوازدهم کنارشون دهمم میخونم

نه عزیزم خودم برنامه ریختم طبق اون پیش میرماین چه حرفیه هر سوالی داشتی بپرس💖دهمو میخوام تا اخر تابس ...

مرسییی بابت راهنمایییت 

احتمالا بمونم منم اما خودم خیلی برنامه ریزیم خوب نیست

حالا دنبال اینم که حداقل یه مشاور خوب پیدا کنم

چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد  

مرسییی بابت راهنمایییت احتمالا بمونم منم اما خودم خیلی برنامه ریزیم خوب نیستحالا دنبال اینم که حداقل ...

اگه برنامه ریزیت خوب نبود حتما مشاور بگیر یه ماه دوماه ازش یاد بگیر بقیه رو خودت برو

من اونقدر برنامه ریختم به پا مشاور شدم😅

اگه برنامه ریزیت خوب نبود حتما مشاور بگیر یه ماه دوماه ازش یاد بگیر بقیه رو خودت برومن اونقدر برنامه ...

🤣🤣🤣نه من استرسی هستم نمیتونم 

چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد