2777
2789

سلام من فردا برای بار اولم میخوام بدنسازی برم 

با مربیم صحبت کردم که‌چه روزایی و چه‌تایمی بیام و گفتم چه چیزایی لازمه بخرم فعلا هنوز جواب ندادن

میخواستم بپرسم‌که مثلا برای شلوار جاگر خوبه یا شلوارک چون الان وقتشو ندارم برم خرید و لباس تیشرت ساده مشکی خوبه؟ 

وقتی وارد باشگاه میشم ورومو‌ که میزنم جاکفشی همونجا‌هست + دمپایی من‌ همونجا باید کفش باشگاهمو بپوشم؟

بعدش که کیفمو گذاشتم توی‌ کمد‌همونجا‌ حوله و آب و گوشی رو همراه خودم ببرم داخل سالن؟

وسواس نداری؟ یه بار بری میفهمی

اصن لازم نیست انقدر از پیش استرس بگیری

جاگر هم زیاد مناسب بندسازی نیست، شلوارک بهتره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا میری می بینی سوال نداره

من خودم کفش بیرون و درمیارم دمپایی می پوشم کفشای باشگاه و میپوشم، گوشی و هم که نمیذارن ببری داخل تو باشگاه ما، باید تو کمد بذاری، لباسم هرچی راحت تر بهتر

فردا که تعطیله😅

شلوارک بهتره البته یه پارچه هم با خودت ببر که رو دستگاه و وسایلا بندازی 

بعد اینکه با خودت مام و اسپری و حوله ببر ( تو رختکن ) وارد باشگاه شدی فقط برنامت و حوله و اون پارچه و آب رو ببر 

مثل ماه باش…تو اوج تاریکی بدرخش✨🌝

وسواس نداری؟ یه بار بری میفهمیاصن لازم نیست انقدر از پیش استرس بگیریجاگر هم زیاد مناسب بندسازی نیست، ...

وسواس برای چی؟

اها‌چون ویدیو می‌دیدم جاگر هم‌میپوشن برای باشگاه

وسواس برای چی؟اها‌چون ویدیو می‌دیدم جاگر هم‌میپوشن برای باشگاه

آخه انگار نگرانی میخوای از پیش همه چیزو کنترل کنی

اصولا این نشانع وسواسه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
من واقعیتش اطلاع ندارمولی اومدم بگم خوشبحالت با این اراده واقعامنم خیلی دوست دارم برم ولی همش یه ماج ...

من نزدیک به دوسالی هست قصدشو داشتن راستش کلی خداروشکر اوکی شد دیگه 

ایشالا شما هم بری عزيزم