2777
2789

ی کیلو غذا خشک رفلکس خریدم دوست نداره ده مدل تشویقی گرفتم دوست نداره تنها چیزی که اشتیاق نشون میده ماست و مرغ استخون داره که نمیشه همش همینو بهش بدم 

به چیزی علاقه نداشته باشه نمیتونم راحت تربیتش کنم دوماهشه چی بدم بهش ؟

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مام یدونه اینشکلی داریم ذهنش فقیره غذای خوب نمیخوره😂😂😂

شاید غذایی که ما میخریم خوب نیس😭 کی حوصله داره همش غذا خونگی درست کنه براشون

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک

سگ دو ماهه فکر کنم غذای خاص داره با دکتر مشورت کن

من خودم واسش اشپزی میکنم مرغ و هویج و کدو و فلفل دلمه و گوشت بدون چربی و یکم برنج رو میذارم بپزه میکس میکنم بهش میدم

البته الان دیگه نزدیک پنج سالشه از غذای خودمون اگه بد نباشه بدون ادویه واسش جدا میپزم مثلا دیشب کتلت داشتم واسه اون جدا بدون ادویه و روغن درست کردم

بذار گرسنه ش بشه میخوره ، همینطوری تربیت میشه دیگهاون غذاها که دوست داره نده یک مدت

اونو میدونم ولی الان دسشویی دارم یادش میدم سر جاش جیش میکنه تشویقی ندارم بهش بدم اینارو میدم نمیخوره

سگ دو ماهه فکر کنم غذای خاص داره با دکتر مشورت کنمن خودم واسش اشپزی میکنم مرغ و هویج و کدو و فلفل دل ...

از شیر گرفته شده غذا شروع کردیم باز هفته دیگه برای واکسنش برم میپرسم اما دکتر گفت همین چیزا رو بدین 

شاید غذایی که ما میخریم خوب نیس😭 کی حوصله داره همش غذا خونگی درست کنه براشون

نه بابا جنس خوب خریدن نخورد بعد تو پارک یکی بهش یدونه داد یجوری بلعیدش آبرومون رفت

دیگه بعضیاشونم فقط غذا خونگی میخورن 

راستی بعضی غذا خشکا یبوست میارن، زیاد بهش نده اگه قراره غذاشو قطع کنی

🐈‍⬛Beloved child of God|فَرزَندِ مَحبوبِ خُدا🍓

واسش هویج و سیب زمینی و مرغ بپز بدون نمک و روغن رنده کن بده بخوره یا پلو براش کته کن بدون نمک و روغن ...

اینجوری قاطی کنم میخوره ولی نمیتونم همش درست کنم باید غذا خشکم بخوره 

نذار عادت کنه 

البته من گربه دارم .بهش نده اینقدر تا بخوره دونه خشکش رو 

چون دونه براشون مفیده 

گربه من تو دستم میخوره دونه 

از رو زمین و ظرفش نمیخوره 

مجبوری تو دست بهش غذا میدم که بخوره

نه بابا جنس خوب خریدن نخورد بعد تو پارک یکی بهش یدونه داد یجوری بلعیدش آبرومون رفتدیگه بعضیاشونم فقط ...

وای توله سگا آبروی ادمو میبرن 😂 اینم همینجوره کسی نیست تو سینی دسشویی می‌کنه مهمون میاد خل میشه رو جاش دسشویی می‌کنه 🤣

نذار عادت کنه البته من گربه دارم .بهش نده اینقدر تا بخوره دونه خشکش رو چون دونه براشون مفیده گربه من ...

گربه خوبه نیاز به تربیت نداره این تنها چیزی ک تربیت میشه باهاش انگیزه غذایی و تشویقه الان اصلا انگیزه غذایی نداره