2777
2789

کیکام خیلی خوب میشه بدون فر و همزن رو کاز وند نمونه بلدم اما دلم میخواست کانال بزنم اموزش بدم هزینه خیلی کمی هم بگیرم به نظرتون میشه؟ یا نمیدونم کجا کیکمو بفروشم

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کانال کیک پزی فرشته صادقیان رو عضو شو همه آموزشهاش رایگانه اونم بدون فر کیک و شیرینی می پزه و می فرو ...

اموزش رایگان که عزیزم خب تا وقتی اینا هست مردم پول نمیدن

به کافه ها بفروش پیج بزن کاراتو بذار مشتری پیدا می‌کنی ولی تدریس رو بیخیال شو به نظرم

بسته بندی کن سوپر مارکت ها می‌خرن

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                             لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                   موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم

کانال بزن اعضا جمع کن هم یاد بده هم فروش کن

پول نگیرم برا اموزش داخل کانالم؟ فروش کنم عزیزم مردم خودشون از اموزش من درست میکنن

به کافه ها بفروش پیج بزن کاراتو بذار مشتری پیدا می‌کنی ولی تدریس رو بیخیال شو به نظرمبسته بندی کن سو ...

خیلی تو فکرم بود ببرم سوپری نزدیک خونمون میترسم نخرن بگن بهداشتی نیس نمیدونم چیکار کنم

اموزش رایگان که عزیزم خب تا وقتی اینا هست مردم پول نمیدن

شما تکمیلی ها رو  یاد بگیر محصولاتتو بفروش بعدم بزن تو فاز رژیمی و سالم مثلا کیک با شیره انگور یا کوکی با عسل شیرینی بدون گلوتن با ارد جو دو سر و.... 

خیلی تو فکرم بود ببرم سوپری نزدیک خونمون میترسم نخرن بگن بهداشتی نیس نمیدونم چیکار کنم

حالا یه نمونه ببر 

جا های دیگه هم بپرس نه فقط سوپری خودتون

ما که سوپری محلمون کیک خونگی و ماه رمضونا بامیهٔ خونگی می‌آود تازه بامیه هاش قشنگ تو روغن موتور سرخ شده بودن

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                             لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                   موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم

نه میخرن چقدرم کیکت خوب درآوردی همونو اگه گاناش بذاری ببری کافی شاپ ازت میخرن

پول نگیرم برا اموزش داخل کانالم؟ فروش کنم عزیزم مردم خودشون از اموزش من درست میکنن

همون مبلغ کم رو اگه دوست داشتی بگیر مهم اینه کانالت اعضای زیادی داشته باشه اگر دیگران یاد بگیرن چیزی از روزی شما کم نمیکنه خیلی ها با اینکه خودشون بلدن درست کنن حوصله ندارن و از بیرون میگیرن 

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

وای چقدر خوبه منم می‌خوام🥲 بدون فر و همزن واقعا عالیه 

حالا یه نمونه ببر جا های دیگه هم بپرس نه فقط سوپری خودتونما که سوپری محلمون کیک خونگی و ماه رمضونا ب ...

فروش داشت عزیزم؟

نه میخرن چقدرم کیکت خوب درآوردی همونو اگه گاناش بذاری ببری کافی شاپ ازت میخرن

فدات بشم گاناش یا سس شکلات میترسم برم کافه خیت بشم بگن ما خودمون قناد داریم