2777
2789
عنوان

از خالم متنفررررم

240 بازدید | 16 پست

یه آدم عقده ای بدبخت که همه کمبود هاش تو زندگی رو از چشم مامانم میبینه ۳۵ سالشه مجرده یه اخلاق سگی داره که حد نداره هيچ کس جرعت نداره بره خونه مامان بزرگم از بس پاچه گیره نه سرکار میره نه هیچی همش تو خونه ست دیوونه شده از بس تو خونه مونده 

مامانم به مادرش خیلی محبت میکنه و به فکرشه این حسودی میکنه چون مامان بزرگم با مامانم بهتره 

هرچی از دیوونگی ش بگم کم گفتم

امروز هم با مامانم یه دعوا حسابی کرد بیشرف خیلی بد هرچی از دهن کثیفش در اومد به مامانم گفت بی همه چیز منم تحمل نکردم پاشدم دعوا کردم باهاش 

الانم تو اتاقشه لجن 

💍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون حالش خوب نیست مادرتم خواهرشه شما حق دخالت نداری فقط تو خونه بمونی میفهمی چی می‌کشه

وقتی به مامانم فحاشی میکنه دخالت نکنم؟ بشینم نگاه کنم؟؟ چی میگی شما؟

💍

عقده واقعا این که ازدواج نکرده البته کلی خواستگار داشت منتظر شاهزاده بوده هیچ کس قبول نکرده همش تقصی ...

شاید داره شرایط سختی و میگذرونه که شاید شماها ازش بی خبر هستین 

سعی کنین باهاش صحبت کنین ببینید حالش چطوره 

یا چه اتفاقی براش افتاده 

یا دلیل رفتاراش برای چی هست 

افسرده کم محبتی دیده زخم زبون شنیده باید کمکش کرد برد مشاوره و دارو آرامبخش بخوره بعد بره تو اجتماع

اصلا یه موجود عجیبه نه مشاور میره نه سرکار هیچ تلاشی برای بهتر شدن خودش نمیکنه فقط فک میکنه بقیه خوشبختی ازش گرفتن متوهمه

💍

شاید داره شرایط سختی و میگذرونه که شاید شماها ازش بی خبر هستین سعی کنین باهاش صحبت کنین ببینید حالش ...

باورت میشه نمیشه باهاش حرف زد ؟؟ کل حرفاش داد و بیداد این که میگم دیوونه ست یعنی واقعا دیوانه ست

💍