2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من لباس زیر و صال و روسری داشتم ...لباس فصل داره سمتش نرو لوازم ارایش معقول تره اما خیلی باید زرنگ باشی من دهنم سرویس شد یه فروشنده داشتم بازم میرفتم جنس بیلرم از بازار کلافه میشدم ... رو سودشم تا ٦ ماه حساب نباید بکنی اگر مغازه از خودت نباشه جا بیوفتی صاحب مغازه کلی کرایه رو بالا میبره ... حتما بگرد جایی مه پاخور داره مغازه بگیر صاحب مغازه گداگشنه نباشه وگرنه پول قفسه و کلی خرت و پرت دیگه و جابه جایی کلی از سودت رو میگیره ... کارت خان مالیات داره تا حد امکان کارت به کارت کنن واست به حساب یکی از اقوام چون گردش حسابت بالا باشه باید مالیات زیاد بدی موفق باشی

من لباس زیر و صال و روسری داشتم ...لباس فصل داره سمتش نرو لوازم ارایش معقول تره اما خیلی باید زرنگ ب ...

چی بزنم سود داشته باشه میخوام جهاز بگیرم یکم از پولام پس انداز کردم پدرم نیس کسی نیس کمکم کنه

شرکت چی عزیزم؟

شرکت رو نمیدونم من ٣ سال مغازه داشتم کسی اصلا کمکم نکرد فقط مادرم میموند مغازه بعضی وقتا ...بازاریا خیلیییییی زرنگن عزیزم من خودم زرنگ بودم ولی سه سال فقط دووم اوردم و بخاطر شرایط انقلاب ژینا ورشکست شدم ... لوازم ارایش رو حتما از جاهایی که خودشون مستقیم میارن بخر بازار خیلی از مغازه هاش دلالن خوب بگردی سی درصد ارزون تر میتونی همون جنسارو پیدا کنی البته لوازم ارایش فیک و اصل خیلیییی سخته تشخیصش من زمان برگرده عقب اصلااااا مغازه نمیزنم یه روزایی واقعا مردم دیوونم میکردن همه مدل ادمی میاد برای خرید یکی افسردس اون یکی وسواس داره ... دزدا که اصلا یه جوری جنسارو میدزدیدن که تو فیلمای ضبط شده میدیدم شوکه میشدم ... فروشنده دست کج بود ... فصل عوض میشد مجبور بودم آف بزنم میرفتم بازار دلار بالا رفته بود سودم سوخت میشد ...جنسای زده دارو باید میرفتم عوض میکردم ... خیلیییی چالش داره اگر تنهایی واقعا خیلی فکر کن راجبش مخصوصا این روزا که شرایط اقتصادی داغون تر از همیشه است همه دارن ورشکست میشن ... پولو طلا بخر دست تنها و بی تجربه باشی خیلییییییییی سخته 

شرکت رو نمیدونم من ٣ سال مغازه داشتم کسی اصلا کمکم نکرد فقط مادرم میموند مغازه بعضی وقتا ...بازاریا ...

چیکار کنم کار کنم عزیزم ، پول دارم حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ تومن ، میخوام کار کنم پول در بیارم دستم تو جیب خودم باشه ،توروخدا یه راهکار بدین