2777
2789
چیکار کنم کار کنم عزیزم ، پول دارم حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ تومن ، میخوام کار کنم پول در بیارم دستم تو جیب خو ...

نمیخوام تو دلت رو خالی کنم ولی خب سیصد تومنت دکور دست دوم خیلی ارزون بگیری با پول کارت خوان و ثبتش و پول پیش مغازت حداقل دویست باید بدی صد تومن جنس بیاری مغازه خالی میمونه 

کلی خرج ریز و درشت دیگم هست 

الان همه دارن ورشکست میشن اوضاع مملکت خیلی بحرانیه هر جنسی بخری ماه بعد بخوای همونو واس مغازه بگیری سودش کرایه ی مغازه رو هم نمیده یه مدت لااقل صبر کن پولو بده طلای دست دوم بدون اجرت که ضرر نکنی بخاطر راکت بودن پولت اوضاع بهتر شد خواستی شروع کن ... من چون خودم این مراحلو گذروندم اصلا پیشنهاد نمیکنم فقط کسایی با توجه به شرایط الان میتونن دووم بیارن که سال ها پدرشون خاک خوری این کارو کرده  از صفر شروع کردن نود درصد شکسته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وگرته آشپزیم محشره قبلا برای غذای خونگی کار کردن تو پاساژ ، درد سر زیاد داره

دردسر داره ولی خواهانش بیشتره 

اول شکم رو میگیرن بعد لباس و ...

من همه کاری کردم 

هر مغازه و شغلی امتحان کردم 

خوراکی بهتره

هستم ولی خستم❤

پولی مغازه اینا جداست این پول فقط برای جنسه

نمیدونم چقد داری ولی میتونی بری جنس از بانه بیاری مخصوصا تلویزیون اینچ بالا سودش خوبه شنیدم به اندازه ی جهازو اجازه میدن ... خواهرم اینکارو میکرد شوهرش میفروخت راضی بود ریسکشم خیلی کمتره ... قبلا که خونه ارزون تر بود خونه هایی که مشکل لوله کشی نداشتن و بازسازی نشده بودنم میخریدن یکم بهش میرسیدن میفروختن اونم خیلی سود داشت واسشون الان زندگیشونو بستن ولی مغازه نه ریسکش بالاست البته بانه ام میگن الان جنسای چینی میارن شبیه بوش و ال جی  اونجام زیاد جالب نیست ... اگه به کارای بازاری علاقه داری تحقیق کن دستت میاد کجاها بری جنس بگیری از بانه بگیر بیار بفروش دیوار اگهی کنی ارزون تر باشه میخرن 😅😅😅 یه زمانی بچه بودم جنسای دیوارو که خیلی قیمتش خوب بود رو با پسر عمم میخریدیم تعمیری چیزی داشت انجام میداد با همون دیوار اگهی میکردیم  با موتور میرفت تحویل میداد  سود داشت میگفتیم واس جهازه خیلی مفت بهمون میدادنشون با شوهرت هر وقت وقتش ازاده برید بانه تی وی بیارید بفروشید ... موفق باشی