2777
2789
عنوان

روضه ام رو برگزار کردم

416 بازدید | 51 پست

سلام پنجشنبه هفته قبل ،روضه داشتم و برای کسانی از سایت که شاید خودشون هم خبر نداشته باشن دعا مردم و نیت شون صلوات فرستادیم 

عکس رو پست بعد میزارم 

پک میوه هلو و کیک یزدی و شکلات و ایدک (نوعی نان هست که توی روغن سرخ میکنن ،)

شله زرد تک نفری چای شربت بادرنجبویه و نان خرمایی شکل گل خودم پز پذیرایی کردم 

روضه خوان خیلی خوشحالم کرد الهی هرچی از خدا می‌خواد بهش بده 

پولی نمیاد دلی برای دوست و آشناها میاد از آشناهای مادرشوهرم بود 

گفت من اسمت رو تمیدونستم ولی تو خواب میدونستم تو هستی 

میگفت شب با فکر مراسم امروز تو خوابیدم یهو خواب دیدم داریم دعای توسل دسته جمعی میخونیم و توی آخر صف هستی یهو بین جمعیت داد زدی فلانی روی من گلاب پرسیده شد میگفت همه صلوات فرستادیم و گفتم تو حاجت روا شدی میگفت به پهنای صورت گریه میکردی از دامن من گرفته بودی و از شدت کریه تمام لباست خیس شده بود 

زیارت عاشورا و دعای توسل (گفت به عشق تو و نوابی که دربارت دیدم میخونیم)سوره یس و ابرمون و آیه المرسی و چهار قل و کلی صلوات دونه دونه با این تمام مهمان ها برای خاجاتشون ،چندین بار امن یجیب 

خلاصه جای همتون خالی

عکس روی میزارم چند دقیقه تحمل کنید سایت تایید کنه

تو رو خدا دعا کنید به همه ی حاجتام برسم 😭 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
تو رو خدا دعا کنید به همه ی حاجتام برسم 😭

چشم عزیزم 

اما روضه ام تموم شده 

چندین کاربر توی سایت رو میشناسم بدجور گرفتار بودن اونا رو دعا مردم چهل نفری صلوات فرستادیم 

که حتی خودش

ن درخواست هم نکرده بودن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول باشه عزیزم 

چقدر قشنگ تدارک دیدی 😍

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)

خیلی عالی بود.  حاجت روا باشی عزیزم

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅