2777
2789
عنوان

هیچ ذوقی برا عید ندارم...

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 42 پست
شوهر من از روز اول باهاشون مشکل داره..تا وقتی بابام زنده بود اخلاقای اونو بهونه میکرد..بعد فوتش همش ...

میدونم چقدر سخته خودم یکسال بینشون موندم و درکت میکنم امیدوارم مشکلت حل بشه.به نظرم حرف بزن باهاش

خدا پدر عزیزت هم رحمت کنه.روحش شاد

چقد میترسی توام همینارو بهش بگو  بگو خانوادم چیکارت کردن

بگم که دعواس...کل 15 سال زندگی رو میکشه وسط..کلاااا ادم طلبکار و خودپسندیه..برا همین هیچوقت ایرادای خودشو نمیبینه بی احترامیای خودشو نمیبینه گستاخیا و بی ادبیای خودشو نمیبینه 

گروه قرمز..وزن شروع 105  وزن هدف 65  من چاق نیستم رزولوشنم بالاس اونم میارمش پایین   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونم چقدر سخته خودم یکسال بینشون موندم و درکت میکنم امیدوارم مشکلت حل بشه.به نظرم حرف بزن باهاش خ ...

مرسی عزیزم..خدا پدر مادرتو حفظ کنه برات

مشکل اینه این دعوا و مشکلات بینمون رو به خانوادم ربط میده و پای اونارم وسط میکشه ..کاش منم مث همینقدر بیشعور بودم..اونوقت حداقل مادرش دیگه انقدر ادعا نمیکرد پسر من اله بله 

گروه قرمز..وزن شروع 105  وزن هدف 65  من چاق نیستم رزولوشنم بالاس اونم میارمش پایین   
مرسی عزیزم..خدا پدر مادرتو حفظ کنه برات مشکل اینه این دعوا و مشکلات بینمون رو به خانوادم ربط میده و ...

چرا از یه مشاور کمک نمیگیری گلم.ما زنا اگه حق خودمون رو بشناسیم انقدر اذیت نمیشیم.

حتما خیلی خانم و مظلومی که کنار خانوادش دووم اوردی و شوهرتون هنوز میتونه حرف بزنه

چون شما مظلومی شما ی بار شر به پا کنی درست میشه

اره خواهرمم همینو میگه همیشه..منتها چیکار کنم..دوس ندارم دعوا و جنجال بپا شه..اینا که خونوادگی مث یاغیای لیان شانپو جنگجوان..منم که اینجا کسیو ندارم..ینی کلااااا کسی رو ندارم که پشتم بهش گرم باشه سینه سپر کنم برم حلو..کاش بابام زنده بود 

چرا از یه مشاور کمک نمیگیری گلم.ما زنا اگه حق خودمون رو بشناسیم انقدر اذیت نمیشیم. حتما خیلی خانم و ...

اتفاقا بعد از عید میخوام برم پیش مشاور ..

من حق و حقوقمو میدونم ولی یه پسر دوازده ساله دارم که با کوچکترین تنش تو خونه مریض میشه از استرس تب میکنه..

پس من چی بگم شوهرم سه ماهه فوت کرده..حتی حال خودمم ندارم

ای وااایییییی...روحش شاد..خدا بهت صبر بده عزیزم