حالم از هر چی عیده بهم میخوره..تا میام یه ذره خودمو جمع و جور کنم و حالم بهتر شه شوهرم یجور حالگیری میکنه ذوقم میپره..اللن چن ساله از دوماه قبل عید حالم گرفتس...
گروه قرمز..وزن شروع 105 وزن هدف 65 من چاق نیستم رزولوشنم بالاس اونم میارمش پایین
چقد میترسی توام همینارو بهش بگو بگو خانوادم چیکارت کردن
بگم که دعواس...کل 15 سال زندگی رو میکشه وسط..کلاااا ادم طلبکار و خودپسندیه..برا همین هیچوقت ایرادای خودشو نمیبینه بی احترامیای خودشو نمیبینه گستاخیا و بی ادبیای خودشو نمیبینه
گروه قرمز..وزن شروع 105 وزن هدف 65 من چاق نیستم رزولوشنم بالاس اونم میارمش پایین
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
میدونم چقدر سخته خودم یکسال بینشون موندم و درکت میکنم امیدوارم مشکلت حل بشه.به نظرم حرف بزن باهاش خ ...
مرسی عزیزم..خدا پدر مادرتو حفظ کنه برات
مشکل اینه این دعوا و مشکلات بینمون رو به خانوادم ربط میده و پای اونارم وسط میکشه ..کاش منم مث همینقدر بیشعور بودم..اونوقت حداقل مادرش دیگه انقدر ادعا نمیکرد پسر من اله بله