2777
2789
عنوان

هیچ ذوقی برا عید ندارم...

703 بازدید | 42 پست

حالم از هر چی عیده بهم میخوره..تا میام یه ذره خودمو جمع و جور کنم و حالم بهتر شه شوهرم یجور حالگیری میکنه ذوقم میپره..اللن چن ساله از دوماه قبل عید حالم گرفتس...

گروه قرمز..وزن شروع 105  وزن هدف 65  من چاق نیستم رزولوشنم بالاس اونم میارمش پایین   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منممم😣😣😣😣😣هیچی ازش نمیفهمم

تو چرااااا

منکه همش موندم بین دوتا خونواده..شوهرمم از یه طرف 

گروه قرمز..وزن شروع 105  وزن هدف 65  من چاق نیستم رزولوشنم بالاس اونم میارمش پایین   

من که خونم انقدر به هم ریخته س هیچی هم نگرفتم فقط یه جفت کفش یه ست مادر و دختر دیشب پارچه دادم به خیاط گفتم تا امروز امادش کنه

کلا هیچ کاری نکردم

امشب اگه خدا بخواد کارمون تمام میشه شب میرم ماهی و سبزه و اینا رو میگیرم 

منمم😢😢😢😢😢

نمیدونم قدیما هم اینجوری بود و ما بچه بودیم حالیمون نبود یا الان کلااا اینطوری شده 

تو چرااااا منکه همش موندم بین دوتا خونواده..شوهرمم از یه طرف 

منم با شوهرم مشکل دارم همیشه عید ک میشد فقط ذوق مهمونیای خانوادگیه مامانمو داشتمو لباس نو ولی امسال همه رفتن مسافرت منم مجبورم برم پیش خانواده شوهر لباسم ک کوفتم شد😐😐اصن عید نمیخواااام😫😫

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم قدیما هم اینجوری بود و ما بچه بودیم حالیمون نبود یا الان کلااا اینطوری شده 

ن باواا بعضی ها ذوق عید دارن 

دیدم که میگممم 

ما حوصله نداریم ..حوصله که ن درد داشتی باشس تو دلت حس میکنی همه چی واست بی معنی میشه

👇👇👇چون که اسرارت نهان در دل شود / آن مرادت زودتر حاصل شود🤗😍