2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا باهات هم نظر بودم تا اینکه چند روز پیش رفتم مغازه خرید کنم اتفاقی افتاد که واقعا بهم ثابت شدحجا ...

اتفاقا برعکس برداشتت، اینجا حجب و حیای زیادی اون خانم مشکلساز شده‌.

اگه بابت تهمت شکایت میکرد و اون انگل شلاق میخورد؛ چند ماه زندان میرفت؛ اهل محل میفهمیدن هرزه و چشم چرون و حرف دربیاره و تف مینداختن تو روش و... دیگه جرات نمیکرد از این غلطا بکنه منتها زنها خجالت میکشن و ساده میگذرن و نتیجه میشه آمار وحشتناک تجاوز! متاسفانه باید بگم حتی سرکار با زدن مهر تائید رو این بیشعوری، تو گناهش شریکی.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
چجوری راه بریم ؟

شل نباشه 

قوز نباشه 

گشاد گشاد و لاتی نباشه 

بخش عقب را ول ندین( نمیدونم متوجه بشین یا نه...برخی ها بخش عقب بدن را انگار تو هوا ول میکنن موقع راه رفتن )

سر بالا رو به جلو

اخمو نباشه

خیلی خوبه یه نیم لبخند داشته باشه و عبوس نباشه...به صورتی که لبها فشرده نباشه...

چشمها تند تند نچرخه و اگه چشمت به کسی افتاد به حالت ضربتی چشم برنگردونه...خیلی ملو جهت نگاه را عوض کنه...

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

من راه رفتنم بد نیست ولی چشمامو تندتند میچرخوننم

همین را حل کنی خیلی خوبه👌

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍