2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موافق نیستم

قبلا باهات هم نظر بودم 

تا اینکه چند روز پیش 

رفتم مغازه خرید کنم 

اتفاقی افتاد که واقعا بهم ثابت شد
حجاب ارزش و احترام و شخصیت رو بالا می بره
و بی حجابی آدم رو خوار و خفیف میکنه

یه زن بلوز شلوار پوشیده بود
شلوارش  رفته بود لای باسنش
از مغازه خرید کرد رفت بیرون  

وقتی از مغازه رفت بیرون
یه مرده گفت اینجور زنا و دخترا خرابن
اگه وارد گذشته شون بشی
 می بینی چندتا دوست پسر داشتن
از قصد بلوز شلوار می پوشن که مشتری پیدا کنن 

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

قبلا باهات هم نظر بودم تا اینکه چند روز پیش رفتم مغازه خرید کنم اتفاقی افتاد که واقعا بهم ثابت شدحجا ...

الان خیلیام اعتقاد دارن خانمای باحجاب زیر همون حجاب هزارتا کار کردن و تا خانم با حجاب میبینن هزارتا حرف پشتش میزنن

پس بخاطر افکار مردای مریض طرز فکرت رو عوض نکن

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

مشکل از مرده بوده که همچین دیدی داشته

چندروز پیش تو خیابون سه تا دختر ۱۷.۱۸ ساله بودن.یکیشون تنش خورد ب ی مرده.

مرده شروع کرد فحش دادن ک اره عمدا زدی و کرم داشتی‌

ببین حیثیت یارو رو بردم