2777
2789

ازش متنفرشدم 

داره برای باردوم طلاق میگیره خونه مامانمه دوساله

عین سگ هاره

از هرکلمه یی واسه تخلیه خودش استفاده میکنه واصلا فکرنمیکنه چ گوهی میخوره

من سالی یبار میرم خونه مامانم چن وقت پیش اونجابودم ب اسرارمامانم یه ۲۰روزی موندم 

یه آبرویی از من برد ک همه محل فهمیده بودن وشنیده بودن چی گفت

همینطور برقا رفته بودن اونم داشت مامانمو فوش میدادطبق معمول فوش ب رفتگان 

منم گفتم خجالت بکش یهو شرو کرد ب خودم ک تو۱۰سال بچه دارنشدی شوهرت بچش نمیشد این دوتا مال کین حرومزادن...

وایییی من زبونم بند اومده بود 

میخام دیگه نرم 

قبلان تقریبا هرروز زنگ میزدم مامانم ولی الان هفته یی یبار

زده شدم 

میگن ادم سردیم بی احساسم کینه ییم

ولی من دیگه دوسندارم برم میخام همون سالی یبارم نرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم میگه توب این چیکار داری توبیاولی مگه میشه برگشته بهم میگه اگه دنبال ارثی ک اومدی وایسادی اینج ...

یبار محکم دهنش جر بده برتر هرکیم چی میگه بگه 

دختر کورد💚خدایا خودت بساز من دیگ طاقتم طاق شده 💔

به خونه مادرت چه ربطی داره    زرنگی از خودت دفاع کن    نه اینکه خودتو دور کنی    این از ضعف شما میاد     ده سالم نری اونجا خواهرت به یه ورشم نیس که تو کینه ای هستی یا احساس نداری یا هرچی     پس فکر نکن اتفاق خاصی میوفته    تو فقط یه آدم ضعیفی که نتونستی از خودت دفاع کنی و ترجیح دادی دور بشی

یبار محکم دهنش جر بده برتر هرکیم چی میگه بگه

حمله کرد بهم یکم زدمش ولی اونم زد 

بازم فک کن از زبون نمیوفته شدید گیر داده ب من حسادت میکنه فک میکنه من خیلی خوشبختم اون جامونده