2777
2789
عنوان

شایدبگن کینه یی ولی هیچوقت خواهرمو نمیبخشم

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 44 پست
حمله کرد بهم یکم زدمش ولی اونم زد بازم فک کن از زبون نمیوفته شدید گیر داده ب من حسادت میکنه فک میکنه ...

خونه خودت ی شهر دیگس؟

بنظرم نرو دیگه خونه مامانت تا وقتی خواهرت اونجاست هرموقع دلت تنگ شده چن روزی مامانتو بیار پیش خودت

🤎🧸

حمله کرد بهم یکم زدمش ولی اونم زد بازم فک کن از زبون نمیوفته شدید گیر داده ب من حسادت میکنه فک میکنه ...

چند سالشه مگه

همون بهتر کم بری اونجا زیاد هم نمونی 

عقده ای هست

دختر کورد💚خدایا خودت بساز من دیگ طاقتم طاق شده 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بااین زبونش تقصیر خودشه که الان دوطلاقه شده

توخونه شوهرشم انقدر بی وجودوبی حیابود 

فک کن شوهراولی تا نزدیکش نمیشد میگفت با زن داداششه

دومیه رو میگفت با مامانشه

یعنی تااین حد مایع ننگه

مادرتون ک طفلی گناهی نداره ترکش نکن بعدها دلت میسوزه، خواهرتون مشکلات روحی و درگیری های شخصیش بهش فش ...

دیگه ازاینچیزا گذشته انگار روش ب اینچیزا بازشده براش آبرو مهم نیس

من از همه خواهرام متنفرم... 

من پدر و مادر ندارم ولی آونا بفکر خودشون بودن. نامزد هم هستم. 

اونا باعث شدم شوهر کنم. فقط میخاستم از دست اونا راحت شم. ولی گیر یه شوهر بد دهن. بداخلاق. دست بزن افتادم. به هیشکی هیچی نمیتونم بگم. واسشون لعنت میفرستم. که زندگی منو جهنم کردن. خدا لعنت شون کنه. میگفتن ازدواج کن. پسر خوبیه.. ما پشتتیم. ولی انگار من وجود ندارم. لعنت به شوهر بد 

پدر و مادر ندارم. از خاهرم شانس نیاوردم 

از شوهرم شانس نیوردم. لعنت به این زندگی. فقط مرگ میخام 😭😭😭😭

من جای تو بودم کلا برای همیشه میگفتم همچین خواهری ندارم میمرد هم نمیرفتم سر قبرش اون خواهر نیست که خود دشمن اصلیته 

هرکی هم بهت زر مفت زد که کینه ای هستی بگو اره خیلی کینه ای هستم چون حرفی بهم زد که تا عمر دارم میسوزم از حرفش ابرومو جلو مردم برده یعنی چی بچه هات مال شوهرت نیستن این حرف واقعا درد داره مردم حتما میگن حتما چیزی هست خواهره میگه وااااای خدا نصیب گرگ بیابون نکنه اینجور ادمهای سمی رو

خب برای چی ازدواج دوم کرد میرفت سر کار برای خودش مستقل میشد

یه ک و ن گشادیه تا ۱۲خوابه مامانم بابدبختی کارارو میکنه غذا درست میکنه بد ک بیدار میشه چندتا فوش میده و میره سر غذا 

خونه خودت ی شهر دیگس؟بنظرم نرو دیگه خونه مامانت تا وقتی خواهرت اونجاست هرموقع دلت تنگ شده چن روزی ما ...

من تهرانم 

اون دیگه اونجاست البته اگه یه گوه دیگه گیرنیاره

بنده خدا انقدر ریده شده بهش اگه شلوارشم در بیاری براش مهم نیس

مامان و بابات هارش کردن دیدی دو بار فحش مردشونو داد بزنن له و لوردش کنن از این گوهها نمیخوره بیاد بهت تهمت بزنه

دیگه ازاینچیزا گذشته انگار روش ب اینچیزا بازشده براش آبرو مهم نیس

هر چقدرم باشه شما وقتی سرسنگین باشی و تحویلش نگیری متوجه رفتار بدش میشه ولی تلفنی هم شده با مامانت صحبت کن شما هم حق داری از مهر مادرت بهرمند شی

🤔خوبه ک گفتم "درخواست دوستی" نمی پذیرم!!!