2777
2789
عنوان

خونم همیشه کثیفه

170 بازدید | 16 پست

خانمایی که تمیزین یه راهکار به من میدین من هیچ وقت خونه تمیز ندارم وغذای حاضر ندارم خیلی عصبی شدم از اونورم یه بچه شیطون دارم و خونه رو به هم میزنه من میام جمع کنم فقط گریه میکنه شوهرمم که غر غرو یکم شام ناهارش دیر میشه قهر میکنه خودمم همیشه خستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول یکی بزن تو گوش بچه و شوهرت که فقط ازت توقع دارن بعد هم صبح زود پاشو تا به کارهات برسیلطفا عاشقان ...

خودم عصبی میشم یعنی شوهرمم پا به وای بچم خونه به هم میزنه یچی هم میگم بدتر غر میرنه بچمم انقدر کریه میکنه خودم دیگه ول میکنم 

من البته بچه ندارم . همیشه خونه م برق میزنه ، غذام به موقع آماده ست. باید برنامه ریزی کنی ، بچه ت و ...

خیلی دوست دارم کمتر وابسته باشه به من اما چون همیشه بامنه حتی موقع بازی هم میگه بیا کنارم بشین

اول آمپول نوروبیون خارجی بگیر

انرژی ت بره بالا

دوم یه دور تمیزی اساسی کن هر چی اضافه و آت اشغال داری دور بریز

اسباب بازی های زیادی و اضافه رو کارتون کن بردار بزار انباری

بعد فریزت برس سعی کن مواد اولیه ی خیلی از غذاها رو تهیه کنی تو فریز داشته باشی

مثلا سبزی کوکو و آشی

سبزی خورشتی و کرفس سرخ شده

مرغ چرخ کرده

مایه ی فلافل

سر ماه گوشت و مرغ ت هم بگیر برای کل ماه فریز کن

دیگه هر شب بدون فردا چی میخوای درست کنی

میتونی دو وعده درست کنی نهار واسه شام هم بمونه

هر ظرف کثیف هست همون لحظه بشور

آشپزخونه رو بعد از هر وعده مرتب کن

قبل از هر بار ظرف شستن

ظرف های قبلی رو سرجاش بزار

من یه دختر تقریبا ۹ سال دارم یه ۳ سال

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
خودم عصبی میشم یعنی شوهرمم پا به وای بچم خونه به هم میزنه یچی هم میگم بدتر غر میرنه بچمم انقدر کریه ...

شما روزی یه بار خونت رو جمع کن و هفته ای یه بار جارو و گردگیری و توالت و حمام دیگه بیشتر از این کار نکن بزار بریزن به جهنم فقط صبح پاشو ناهارت رو بزار  شام هم همینطور 

سلام گلی من سه تا بریز و بپاش دارم به جای یکی ولی خونم در حد قابل قبوله همیشه ،ساعت ده تو تابستون که بچه هام مدرسه نمیرن بلند میشم کلمن یخ میکنم چای میذارم نهار درست میکنم و آشپزخونه و گاز و یخچال رو بدون استثنا هر روز دستمال میکشم،چون   از سه تا شش شوهرم خوابه اون تایم هیچ کاری نمیکنم به محض بلند شدنش چای میذارم و جارو و  بالکن و سرویس رو میشورم آخرین کارمم شستن لباساست ،یه شب دراورا رو تمیز میکنم یه شب حموم رو یه شب داخل کابینت اونم در حد یه ساعت

خیلی دوست دارم کمتر وابسته باشه به من اما چون همیشه بامنه حتی موقع بازی هم میگه بیا کنارم بشین

حتما روش کار کن مستقل بارش بیاری .‌برای هردوتون این جوری بده. وقتی گریه میکنه یا لج میکنه نباید بترسی زود کوتاه بیای . بچه زرنگه میخواد نتونی حریفش بشی. خود بچه گناه داره وابسته باشه. تو یه‌ ساعتهایی یاید عادتش بدی که کار داری.  اگه بزاره کارهات تموم شه باهاش بازی میکنی 

اول آمپول نوروبیون خارجی بگیرانرژی ت بره بالادوم یه دور تمیزی اساسی کن هر چی اضافه و آت اشغال داری د ...

عزیزم تقریبا هر چند روز جمع میکنم تمیز کاری اساسی اما هیچ وقت تمیز نیست

عزیزم تقریبا هر چند روز جمع میکنم تمیز کاری اساسی اما هیچ وقت تمیز نیست

خونه ی منم اینجوریه

هر چی جمع میکنم از طرف دیگه میریزه

فک میکنم واسه بچه دارها اینجوری باشه

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم