2777
2789
عنوان

تو یه هفتع چهار کیلو کم کردم

283 بازدید | 41 پست

قدم ۱۶۰ وزنم ۶۰ بود استخون بندیم سنگینه هیکلم رو فرم بود شکم پهلو نداشتم 

میخواستم همون وزن بمونم نمی‌دونم چرا یهو تو یه هفته چهار کیلو کم کردم دلیلش چیه؟

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

خوشبحالت کاش منم اینجوری کم کنم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه رژیمی گرفتی. من لنگ 5 کیلوام همت نمیکنم. شاید تیروئید داری آزمایش بده

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

آزمایش تیروئید و قند بده. برو دکتر خودش برات مینویسه. بی‌خوابی هم میتونه باشه و استرس زیاد. از غذا افتادن 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
چیکار کردی انقد کم کردی

هیچکار نکردم 

خب همیشه ورزش میکردم روزی یه ساعت پیاده روی 

جدیدا هم کم غذا میخورم اشتهام کم شده فکر نمیکردم بخوام وزن کم کنم 

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

چه رژیمی گرفتی. من لنگ 5 کیلوام همت نمیکنم. شاید تیروئید داری آزمایش بده

من رژیم نگرفتم 

من دوهفته رژیمم حتی یک کیلو هم کم نکردم اخه چطوری ۴کیلو کم کردی

من خودمم موندم اصلا رژیم نبودم 

چندسال پیش میخواستم رژیم بگیرم تو یه ماه یه گرمم کم نمیکردم الان نمی‌دونم چرا تو یه هفته چهارکیلو کم شد