سلام تازگی ماشین عوض کردم قبلش 111داشم. ساینا گرفتم ولی دودلم بعضیا میگن موتوری ضعیف شاسی ضعیفه ،من و شوهرم بین کوئیک و ساینا گیر کرده بودیم آخرسرم ساینا گرفتیم ،شوهرم کارش دوره یه پراید داره واسه سرکارش ،این ماشین گرفتیم واسه مسافرت و داخل شهر اینا
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام . باتوجه به امضاتون سوالی داشتم میشه لطف کنین بگین آیا زومبا سریعتر لاغرمیکنه یا تی آرایکس؟ فقط ...
من توی آر ایکس سه سال حرفه ای کار کردم ولی به نظرم زومبا چون به شدت تحرک داره زودتر چربی سوزی میکنه تی آر ایکس هم خوبه اما بدن عضله ای میشه و صد البته خیلیییی سخته و باید مقاومت بدنی به شدت بالا داشته باشید
🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی