2777
2789

به همین دلیله که درد زایمان رو زنان میچشن

مردان در برابر این درد خیلی ضعیف و ناتوانن و تحملش رو ندارن

سلام ماما هستم دوستان هر سوالی راجب بدن خودتون دارید بپرسید تا بهتون جواب بدم 💜من اینجام تا به دختران سرزمینم کمک کنم💖اصلا من ماما شدم چون دل دخترای مملکتم اشوب بود

خانوما ماهی یبار درد ماهانه رو تحمل میکنن و پوست کلفت شدن ازین نظرا،  واسه اینه. 

پدرم یه جاش درد کنه سقف خونه رو میذاره رو سرش هممونم باید حاضر باشیم در خدمتش

وعده ی دروغ "پیگرد الهی" دارد... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای بابا

خیلیا دیدم اینقدر عشوه وناز میکنن سر هرچیزی

چون نازشونو میخرن

یکی مثل ماها ازبس زجر کشیدیم ودم نزدیم شدیم ادم پوست کلفت استانه تحمل بالا 😐

باکلی درد ک مجبوریم ب تحمل

خیلی ازمردا هم همینجورن 

خیلیام پررو وغرغروان میگن ماتحمل نداریم

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

شوهرم دیشب اومده بود میگفت پهلوم یه زخم عمیق برداشته 

گفتم یاااا خداااا کووو ببینممم😱پیرهنشو داد بالا دیدم پهلوش خراش خورده به اندازه نیم سانت فکر کردم شوخی شوخی میگه زخم عمیق ولی دیدم جدی جدی داره به اون خراش میگه زخم عمیق😵‍💫چشاشم گشاد کرده میگه دخلم در اومده مرتیکه بچه ننه 

گفتم خوبه تو نزاییدی ۷ لایه از شکمتو پاره نکردن دوباره بدوزن وگرنه تا حالا داشتی منتشو میزاشتی 

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون