2777
2789
عنوان

سرکوب کردن نیاز های طبیعی

231 بازدید | 14 پست

یه نیاز طبیعی  که خدا خودش تو وجود آدم ها گذاشته حالا بعضی ها به وقتش ازدواج میکنن 

بعضیام ازدواجشون جور نمیشه،، اهل  چیزای دیگم نیستن

چیکار باید کرد واقعا تا کی میشه نادیده گرفت و سرکوب کرد؟؟ 

حس میکنم انقد که سرکوب بشه کم کم حس از بین میره و اگه یه روزی آدم ازدواج کنه دیگه میلی براش باقی نمونده باشه برای رابطه با همسر!!!خیلی سخته واقعا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی متاهلها هم به مشکل میخورن،‌طرفشون سرده .متاسفانه رابطه ندارن یا خیییلی کم . اینجوری نیست که مت ...

راس میگن

مثلا همسر من به شدت سرده

پنج ساله متاهلم

منم واقعا دارم سرکوبش میکنم

عزیزم این جور فکرا طبیعیه میاد سراغ آدم ولی در حقیقت وسوسه نفس اماره هس سعی کن این افکارو تو نطفه کور کنی و بهش اهمیت ندی. با خاطر جمع سرکوبش کن که خدا ازت راضی باشه شاید جسمت یه ذررره اذیت باشه می‌دونم ولی روح در آرامش میمونه، بحث فقط این دنیا هم نیست، تا به امید خدا به راه راست شرایط مناسب براتون فراهم شه فقط و فقط و فقط ازدواج کنی حلال و پاکیزه و گوارا نه راه غلط حرام و کثیف و عذاب آور.