2777
2789
عنوان

خانما اگه تونامزدی بفهمین نامزدتون رابطه جنسی داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 30 پست
وا عقدم کرده باشم طلاق میگیرم ، یعنی چی چجور الان فهمیدی ؟🗿🗿🗿🗿

همسر رفیقمه رفته داخل پیاما دیده دوسال پیش ب بکی گفته خاله برام دختر جورکن قبلیه کثیف بود

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

از نظر بیماریهای مقاربتی چکش میکنم اگر اوکی بود مشکلی ندارم.

منم نظرم همینه

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مرد خراب شده باهاش زندگی کنی🗿🗿🗿

حالا سن بالا میگ 

جوون بود میگفتم ی چیزی ناآگاهی کرده نمیدونم هوس کرده اخه سن بالا

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برایِ آرامشِ وَطنم 🖤

همین که فهمیدی قبح خیلی چیزا براش ریخته 

بنطرم خودت از زندکی کردن باهاش پشیمون میشی 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

باید به خودت فرصت بدیچندساله هست آقادر چه شرایطی بودهچقدر از ماجرا گذشتهدوباره رفته سراغشاینکه شما ا ...

من ب دستم گفتم آزمایش بگیره اخه الان رفیقمو دوستداره پسربدی هم نیست

من مجردم حس میکنم الان اکثر پسرا رابطه دارن یعنی پسری پیدا نمیشه که قبل ازدواج رابطه ندلشته باشه

منم همین حسو دارم

اون وقتا برام خیلی مهم بود. یه جورایی خط قرمزم بود. 

ولی الان فرقی نمیکنه 

ازدواجم کنم  سرک نمیکشم.

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
اون وقتا برام خیلی مهم بود. یه جورایی خط قرمزم بود. ولی الان فرقی نمیکنه ازدواجم کنم سرک نمیکشم.

اخه بیخیالم نمیشه بود ممنون

من ب دستم گفتم آزمایش بگیره اخه الان رفیقمو دوستداره پسربدی هم نیست

بااحساس برخورد نکنه

این کار این آدم فقط به نامزدش مربوطه

یعنی شریک زندگی بعد از اطمینان کامل از  این حرف تازه شروع کنه سنگهاشو با خودش و طرف وا بکنه

باید به خودت فرصت بدیچندساله هست آقادر چه شرایطی بودهچقدر از ماجرا گذشتهدوباره رفته سراغشاینکه شما ا ...

توضیح دادم 

بااحساس برخورد نکنهاین کار این آدم فقط به نامزدش مربوطهیعنی شریک زندگی بعد از اطمینان کامل از این ح ...

درسته