2777
2789
عنوان

بچه ها مدارس شاهد خوبه

139 بازدید | 13 پست

من  ازمون رو با اختلاف کمی رشته ای که میخواستم نتونستم قبول شم(مشهد)حالا پیش ثبت نام کرده بودیم یک مدرسه هیات امنایی و یک شاهد ،الان از شاهد پیام دادن که امتیازت رسیده بیا برای ثبت نام و... با چادر و قوانینش مشکلی ندارم فقطط در کل بنظرتون همین هیات امنایی بمونم یا شاهد کدوم بهتره

شاهد رو دیدم امکاناتش خیلی بهتر از هیات امنایی هست حتی از نمونه ای که تو ناحیه مون هست هم بزرگ تر و ...

و دبیراش هم با نمونه یکی هستن ولی یک مشکی که داره قصد توهین ندارم ولی میگن بچه های تنبلی داره چون با سهمیه میانو...برای همین اگر اون جو نباشه صددرصد دبیر سطح درسش میاد پایین و دیگه مثل نمونه نیست

اگر توی مشهد هستیدیا دبیر هستین میشه راهنمایی کنید

شاهد عالیه واقعا و این تفکر که سهمیه دارن و این حرفا اشتباهه خیلی هاشون حتی سهمیه هم ندارن و من خودم شاهد بودم و جو رقابتی انقدر به شدت بالا بود که حتی سر ۲۵ صدم رقابت بود 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم شاهد درس خوندم سه سال

خیلی با امکاناته

هنوزم مدرسه ای مثلش نیست، البته من تهرانم

گیر های اخلاقی خیلی میدن، ی۶ جورایی سیریشن😄

ولی بچه ها زرنگ بودیم همگی، معدل های پایین و تنبلا اخراج میشدن

من خودم مشهد نیستم اما یه مدتی رو برای راهنمایی شاهد بودم.

دبیرستان نبودم ولی توی شهر خودمون رقابت اصلی مدارس بین دوتا نمونه ها و شاهد بود

اتفاقا بچه های شاهد اصلا تنبل نبودن و به شدت با بچه های نمونه اون یکی مدرسه و ما سر رقابت داشتن

ابنکه مشهد چطوره رو واقعا نمیدونم ولی توی شهر ما که اینطوری نبود

شاهد عالیه واقعا و این تفکر که سهمیه دارن و این حرفا اشتباهه خیلی هاشون حتی سهمیه هم ندارن و من خودم ...

واقعا؟اخه توی شهرستان اشنا داریم میگن شاهد دبیرستانش افتضاحه گفتم ببینم اگر مشهد بده همین هیات امنایی بمونم

،صددرصد همه معدل هاشون بالا هست و اصن همون معدل خودش روی امتیازت تاثیر میزاره ولی خب یک دانش اموز با معدل پایین هم وقتی سهمیه شاهد وجانباز داره به راحتی میتونه وارد مدرسه شه..

واقعا؟اخه توی شهرستان اشنا داریم میگن شاهد دبیرستانش افتضاحه گفتم ببینم اگر مشهد بده همین هیات امنای ...

نمیتونه شاهد معدل پایین اصلا راه نمیدن براشون درس هم خیلی مهمه و حتی اگه تو بعدا تو مدرسه هم درست بد باشه عذرتو می‌خوان 

و یه نکته اینکه این اشناتون شهرستان بوده ممکنه تو شهرستان ها حالا خیلی اهمیت ندن ولی من خودم تهرانم و شما هم میگی مشهدی 

شهرهای بزرگ خوبن 

من خودم شاهد درس خوندم سه سالخیلی با امکاناتههنوزم مدرسه ای مثلش نیست، البته من تهرانمگیر های اخلاقی ...

عجب،اره منم حوزه آزمونم همونجا بود،حداقل از نظر ظاهر و امکانات شاهد بهتر از نمونه بود

راجب سطح تدریس دبیراش و قبولی های کنکورش چی اطلاعی نداری برای تجربی؟

نمیتونه شاهد معدل پایین اصلا راه نمیدن براشون درس هم خیلی مهمه و حتی اگه تو بعدا تو مدرسه هم درست بد ...

بله درست میگید اونجا کلا چون خیلی بهشون توجهی نمیشه اینطوری هست حتی تیزهوشان هم بچه ها راضی نیستن..

بله درست میگید اونجا کلا چون خیلی بهشون توجهی نمیشه اینطوری هست حتی تیزهوشان هم بچه ها راضی نیستن..

خب دیگه داری میگی حتی تیزهوشان 

تو شهرهای بزرگ اینطوری نیستن پس اشتباه نکن و برو شاهد 

عجب،اره منم حوزه آزمونم همونجا بود،حداقل از نظر ظاهر و امکانات شاهد بهتر از نمونه بودراجب سطح تدریس ...

من راهنمایی شاهد بودم

دبیرستان رو اطلاع دارم سطح قبولی جالبی نداشتن و رشته های خوبی قبول نشدن

بنظر برای کنکور بلد نیستن تست زنی و اینا