2777
2789

دیروزباخانواده شوهرم وخواهرشوهرام رفتیم  باغ خواهرشوهرم کار میکرد منم کارمیکردم مادرشوهرم دیگه سنی ازش گذشته من هروقتم تنهایی فقط بامادرشوهرمیریم نمیزارم کارکنه وانتظاری هم ندارم گاهی وسیله هارو میخوابزاریم ماشین یاازماشین دربیاریم هم کمکشون میکنم چون پدرشوهرمم قلبش خرابه دیروز دبگه هی همه گفتن اذیت شدی خسته شدی شوهرخواهرشوهرم گفت هروقت میبینمت داری طرف میشوری ازصبح رفته بودیم خوب دیگه آب چایی خوراکی منم میشیتم روهم جمع نشن دیگه اخرشب که خواستیم بیایم من توتراس بودم دیدم خواهرشوهرم اینا داشتن وسایلو جمع میکردن پدرشوهرمم پیششون بود سبد بزرگ سنگین شنیدم پدرشوهرم گفت مگه لنا اینارو بتونه بیاره منم داخل نرفتم خودمو مشغول کیف وساک خودم کردم بردم توماشین دوباره پدرشوهرم توتراس یه دبه بزرگ آب بود گفت لنا اینو بزار تو خونه یادمون رفت منم گفتم وای سنگینه که بزار الان میگم برادرشوهرم بزاره تو خیلی بدم ازحرکتش اومد من اصلاچیزسنگین برنمیدارم شوهرم همیشه برمیداره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط من حس میکنم چیز بدی نگفته؟

کلا زیاد کارمیده به آدم نمیزارن یه لحظه بشینی بعد چیز بدی نگفت به یه خانم گفت یه دبه شاید 20کیلیویی بردار بزارتوخونه کدوم مرد اینو میگه نهایت میگه بگو شوهرت بیادبزاره 

عزیزم حتما شما بیشتر به دادشون می رسی احساس میکنن اینا رو هم تو جفت و جور کنی.ولی میگفتی کمرم درد میکنه چیز سنگین نمیتونم بردارم.افرین به تو که اینقد خانومی زنداداش من می خوره ظرفشو هم نمیشوره

برندار پس فردا کمردر د میگیری

همون من اصلا هیچوقت خودمو اذیت نمیکنم درحدهمون ظرف شستنی غذایی جارویی چیزی که اذیت نشم اصلا شوهرم اجازه ننیده چیز سنگین بلند کنم یابابام اینام نمیزارن اینکه مستقبم بگه تو برو اونو بردار درحالیکه میدونه ازتوان یه خانم خارجه 

کلا زیاد کارمیده به آدم نمیزارن یه لحظه بشینی بعد چیز بدی نگفت به یه خانم گفت یه دبه شاید 20کیلیویی ...

خوب زیاد کار کردی وظیفت شده از این به بعد کمش کن

دبه هم که من فکر نمی‌کنم پشت حرفش منظور خاصی بوده باشه ،هروقت چیزای سنگین گفت بلند کن بگو اینا کار آقایون هست نه من

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
همون من اصلا هیچوقت خودمو اذیت نمیکنم درحدهمون ظرف شستنی غذایی جارویی چیزی که اذیت نشم اصلا شوهرم اج ...

خب انقد کار کردی اینو گفته 

چون می‌دونه کار می‌کنی نه نمیاری 

از این ب بعد کار نکن