لنا70 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 638 عنوان بدم میادازآدمایی که حس میککنن زرنگن 120 بازدید | 18 پست دیروزباخانواده شوهرم وخواهرشوهرام رفتیم باغ خواهرشوهرم کار میکرد منم کارمیکردم مادرشوهرم دیگه سنی ازش گذشته من هروقتم تنهایی فقط بامادرشوهرمیریم نمیزارم کارکنه وانتظاری هم ندارم گاهی وسیله هارو میخوابزاریم ماشین یاازماشین دربیاریم هم کمکشون میکنم چون پدرشوهرمم قلبش خرابه دیروز دبگه هی همه گفتن اذیت شدی خسته شدی شوهرخواهرشوهرم گفت هروقت میبینمت داری طرف میشوری ازصبح رفته بودیم خوب دیگه آب چایی خوراکی منم میشیتم روهم جمع نشن دیگه اخرشب که خواستیم بیایم من توتراس بودم دیدم خواهرشوهرم اینا داشتن وسایلو جمع میکردن پدرشوهرمم پیششون بود سبد بزرگ سنگین شنیدم پدرشوهرم گفت مگه لنا اینارو بتونه بیاره منم داخل نرفتم خودمو مشغول کیف وساک خودم کردم بردم توماشین دوباره پدرشوهرم توتراس یه دبه بزرگ آب بود گفت لنا اینو بزار تو خونه یادمون رفت منم گفتم وای سنگینه که بزار الان میگم برادرشوهرم بزاره تو خیلی بدم ازحرکتش اومد من اصلاچیزسنگین برنمیدارم شوهرم همیشه برمیداره 1404/06/01 | 15:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماه_شب_های_تار۱ عضویت: 1397/07/05 تعداد پست: 14017 فقط من حس میکنم چیز بدی نگفته؟ همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
میکائیل12 عضویت: 1399/08/27 تعداد پست: 2513 منم خیلی ازاین کاراکردم درصورتی که اوناحاضرنشدن یه درصدشم برام انجام بدم الان شبیه خودشون شدم
لنا70 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 638 فقط من حس میکنم چیز بدی نگفته؟ کلا زیاد کارمیده به آدم نمیزارن یه لحظه بشینی بعد چیز بدی نگفت به یه خانم گفت یه دبه شاید 20کیلیویی بردار بزارتوخونه کدوم مرد اینو میگه نهایت میگه بگو شوهرت بیادبزاره
سویچ عضویت: 1403/11/06 تعداد پست: 2044 عزیزم حتما شما بیشتر به دادشون می رسی احساس میکنن اینا رو هم تو جفت و جور کنی.ولی میگفتی کمرم درد میکنه چیز سنگین نمیتونم بردارم.افرین به تو که اینقد خانومی زنداداش من می خوره ظرفشو هم نمیشوره
لنا70 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 638 برندار پس فردا کمردر د میگیری همون من اصلا هیچوقت خودمو اذیت نمیکنم درحدهمون ظرف شستنی غذایی جارویی چیزی که اذیت نشم اصلا شوهرم اجازه ننیده چیز سنگین بلند کنم یابابام اینام نمیزارن اینکه مستقبم بگه تو برو اونو بردار درحالیکه میدونه ازتوان یه خانم خارجه
ماه_شب_های_تار۱ عضویت: 1397/07/05 تعداد پست: 14017 کلا زیاد کارمیده به آدم نمیزارن یه لحظه بشینی بعد چیز بدی نگفت به یه خانم گفت یه دبه شاید 20کیلیویی ... خوب زیاد کار کردی وظیفت شده از این به بعد کمش کندبه هم که من فکر نمیکنم پشت حرفش منظور خاصی بوده باشه ،هروقت چیزای سنگین گفت بلند کن بگو اینا کار آقایون هست نه من همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
لنا70 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 638 فک کن سی سال پیش اسمتو گذاشتن لنا🥹 لنا نیستم😂😂شبیهشم ل روحذف کن وسط ن و ا یه دال بزار🤣🤣ندا
غزل2383 عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 45 همون من اصلا هیچوقت خودمو اذیت نمیکنم درحدهمون ظرف شستنی غذایی جارویی چیزی که اذیت نشم اصلا شوهرم اج ... خب انقد کار کردی اینو گفته چون میدونه کار میکنی نه نمیاری از این ب بعد کار نکن