2777
2789

دوماهه خونم درگیر شده ولی تازه جنازه کثیفش رو دیدم بخدا کلی استرس دارم الان ۱۵ روزه نیش نزدند چون دوبار همسرم سم پاشی کرده ولی باز استرس دارم کل لباس هارو تو کیسه گذاشتم و جرات نمیکنم اتاق خواب برم مبلهامون رو اتاق خواب گذاشتم مبل هام نو کلی هزینه کردم خریدم خاک دیاتومه خریدم سم پاش گفتیم بیاد .اصلا تضمین نکرد .شهر ما کوچیکه مثل تهران نیست 

سلام چیکار کردی بلاخره عزیزجان؟

سلام فعلا که خداروشکر خبری نیست میشه ۲۳ روز که نیش ندیدیم   اتاق خواب هارو  قبل سم پاشی سه روز گرم کردم رادیاتور دمای ۸۰ گذاشتم به حدی بود که خودم سر گیجه میگرفتم اتاق خواب  و مبل ها هم با دقت بخار شور دادم به خصوص زبر مبل که هرچی بمیره و باز جرات نمیکنم برم اتاق خواب .فردا هم یه سم پاشی کنم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام فعلا که خداروشکر خبری نیست میشه ۲۳ روز که نیش ندیدیم اتاق خواب هارو قبل سم پاشی سه روز گرم ک ...

انشالله که رفع شدن و اگه انشالله نابود شدن بیا دقیق تجربه ات رو بگو چند بار سم زدی به چه فاصله ای چه سمی و...

برای لباس هاتم بهت بگم یا بجوشون ۱۰ دقیقه یا بذار تو ماشین دمای ۹۵ درجه ۲و نیم تا ۳ ساعت که خیالت راحت بشه. ولی جوشاندن خاطر جمع تره