2777
2789

لطفا اگه معماری خوندید و سررشته دارید صحبت کنید در غیر این صورت راهنمایی اشتباع نکنید... 

من دقت کردم هر رشته ای که میگن تهش هیچ و پوچه رو وقتی می فهمن طرف تو یه دانشگاه خوب و مثلا پایتخت می خونه میگن موفق می شه...برای مثال مجسمه سازی!

دختری که توی مدرسه مون مثل ما ریاضی می خوند ولی خیلی باهوش و درسخون بود، سال آخر برای کنکور هنر خوند و رفت دانشکده ی هنر های زیبای تهران و الانم پاریس بورس شده و خودشون به خاطر معدل الف بودنش و کار قویش هزینش رو دادن...یا اون شب همه می گفتن مهندسی نفت بد هست ولی اگه دانشگاه تاپ بیاری نونت تو روغنه!

سوالم اینه معماری در چه حد بازارکارش اشتباع هست و ai درش دخالت کرده؟ اگه دانشگاه رنک یک بیاری و نرم افزار ها رو فول بشی باز هم آینده ی کاریت در خطره؟ چون الانم هوش مصنوعی طرح و نقشه می زنه اونم در سطح قوی :(!

چرا نیست فت و فراوان 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر لیسانسی الزاما با سواد نیستنه فقط معماری تمام رشته ها

آره دقیقا

ولی خب خیلیا میگن تا تهش رفتن و بازم بیکار موندن و دیگه کسی به معمار نیاز نداره

می خوام بدونم واقعا با تلاش کافی هم همینه باز؟:(

عه؟

یس 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

معماری نیستم ولی مهندسی خوندم همیشه به کسانی که گیر دادن حتما مهندسی میخوام و علاقمندن گفتم دانشگاه تاپ بخونید 

تو معماری یا هر رشته‌ای علاقه و استعداد که باشه پیشرفت میکنی نهایتش مهاجرت میکنی 

دانشتو بروز کن و علم و تجربه رو همزمان هندل کنی بچسبی خود موفقیته

آره دقیقاولی خب خیلیا میگن تا تهش رفتن و بازم بیکار موندن و دیگه کسی به معمار نیاز ندارهمی خوام بدون ...

تو ایران اینجوریه که مهندس عمران طراحی رو هم خودش انجام میده به قولی با دید بهتریم طراحی میکنه نسبت به معمار و پول مهندس معمار نمیدن 

ولی با این وجود راه مهاجرت برات بازه وقتی خوب درس بخونی

تو ایران اینجوریه که مهندس عمران طراحی رو هم خودش انجام میده به قولی با دید بهتریم طراحی میکنه نسبت ...

آره درست میگید ولی خب چون اونا مهندسی معماری رو هنر می دونن نه مهندسی ، مهاجرت تحصیلی براش خیلی سخته و تقریبا غیر ممکنه...فول فاند فقط به رشته های فنی خیلی راحت تعلق می گیره...

برای همین اگه این جا معمار نشی مهاجرت تقریبا غیرممکنه و اونا حتی معماری ایران رو قبول ندارن

آره درست میگید ولی خب چون اونا مهندسی معماری رو هنر می دونن نه مهندسی ، مهاجرت تحصیلی براش خیلی سخته ...

راجع به معماری اطلاعات دقیق ندارم اما بعید میدونم اینطور که میگین باشه تو اقوام ما تا الآن چهار پنج نفر خانم معماری خوندن مهاجرت کردن البته دو نفر رو میدونم هزینه کردن و فاندی درکار نبود 

معماری به عنوان اولین شغل سخت در جهان رتبه‌بندی شده بود در ایران اکثرا هنرمندا معماری رو به هنر اشتباه میگیرن این در حالیه که یه مهندس معمار برای طراحی اصولی و عالی اول باید مهندس عمران باشه چون معماری فقط یه طراحی یِلخی و طبق سلیقه‌ی شخصی نیست پشتش سراسر محاسباته بهتره بگم یه فرد بخواد معمار موفقی بشه اول مهندس باید بشه بعد هنرش رو دخیل کنه در کارش یک معمار موفقیه که همه جا میخوانش

راجع به معماری اطلاعات دقیق ندارم اما بعید میدونم اینطور که میگین باشه تو اقوام ما تا الآن چهار پنج ...

تعریف زیبا و کاملی از معماری داشتید...

من خودم خیلی وقت ها میگم با وجود این همه طراحی و فعالیت هنری و تجسم سه بعدی که داشتم شاید باید می رفتم هنرستان و نه نمونه دولتی ریاضی ولی یه آقایی توی یوتیوب خیلی قشنگ مثل شما توضیح دادن که معماری ترکیب محسابات دقیق و هنر هست...خیلی افراد نه صرفا متعلق به ریاضی و نه صرفا هنر هستند بلکه باید تقاطع این دو رشته یعنی معماری رو ادامه بدن....البته ایشون ۸۳ سالشون بود و دوران دانشجویی خودشون رو در زمان قبل انقلاب گذرونده بودن که اون موقع معماری بر طبق اصول جهانی تدریس می شد و فارغ التحصیلانی قوی ارائه داده بودند... متاسفانه الان معماری در جایگاه گذشته ی خودش قرار نره... امیدوارم aiنابودش نکنه و بتونم توی این رشته ی جذاب تحصیل کنم