2777
2789
عنوان

الان یکی زنگ زده بهم میگه برنده هلدینگ اطلس شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 52 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کردی من پول میریزم اونقدرام ساده نیستم

ببین یه با همین واسه فامیلمون چندسال پیش پیش اومدگفتن 26هزارتومن واریزکنیدقرعه کشی برنده شدیدواسش پست کردن یه مشت چرتوپرت واسش فرستاده بودن🤣🤣🤣

چطور باور کردی نهصد هشتاد تومن میگیره هیچی شاید هکر باشه کل حسابی خالی کنه

هکر با کارت به کارت کردن و زدن  رو لینک حساب وخالی می‌کنه با گوشی جواب دادن که کارت و خالی نمیکنه

ببین یه با همین واسه فامیلمون چندسال پیش پیش اومدگفتن 26هزارتومن واریزکنیدقرعه کشی برنده شدیدواسش پس ...

اره ولی بوده من تو مسابقه شرکت کردم برنده هم شدم جایزه خوب دادن

هکر با کارت به کارت کردن و زدن رو لینک حساب وخالی می‌کنه با گوشی جواب دادن که کارت و خالی نمیکنه

کلاهبرداری اینها همون ۹۸۰ تومن هستش 

سالها پیش به یکی از آشناهای ما زنگ زدن گفتن که ساعت اصل فلان برند بردین دویست تومن واریز کن برات ارسال کنیم اونم دویست تومن رو زد بعد از این ساعت های ده تومنی بساطی ها فرستاده بودن 

کلاهبرداری اینها همون ۹۸۰ تومن هستش سالها پیش به یکی از آشناهای ما زنگ زدن گفتن که ساعت اصل فلان برن ...

خخخ اینا وسعت کلاهبرداری شوند زیاده میگه وسایل برقی منزل یخچال ساید ،تیوی75اینچ ماشین لباسشویی می‌گفت حدود 10قام جنس هست