2777
2789

یه دختر مهربون و خوش ذوق و قد بلند

روز های تلخ زیاد داشتی 

ولی چیز هایی ازشون یاد گرفتی که فوق العاده کمک کننده بوده 

از ظلم به حیوانات بیزاری

چشم های زیبایی داری ، فیست خوبه 

روی عزت نفست باید بیشتررررر کار کنی 

شجاع تر باید باشی

عاشق شکلاتی ولی ترشیجات رو هم دوست داری

عاشق قرمه سبزی

از اونایی که زود به خودشون یه حرفی رو میگیرن زودم آشتی میکنن

عاشق رنگ های ملایم

عشق طبیعت و عشق سفر و خرید 

عاشق شیک پوشی و ست کردن های جذاب

رو عصبانیتت باید بیشتر کنترل داشته باشی که کار دستت نده 

شوخ

عااااااشق چیز های کوچیک و کیوت 

خط قرمزت دورویی و دروغ هست 

اهل یاد گرفتن و عشق هنر 

به خصوص هنر های ظریف و هنر هایی که دست ها داخلش زیاد به کار برده میشه 

برای دوری از چشم حسود و بدخواه برای خودت باید زیاد اسفند دود کنی 

گاها حس و حال بدت به خاطر مراقبت نکردن هست

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دختر مهربون و خوش ذوق و قد بلندروز های تلخ زیاد داشتی ولی چیز هایی ازشون یاد گرفتی که فوق العاده ...

وایییی خدای من مرسیییی

جقدر برای تایپ کردن زحمت کشیدی گل من🥹🌷🤍✨

جقدر ذوق کردم آنقدر برام زحمت تایپ کردن کشیدی ث اکثرشون درست بود🥹🤍💋

فقط قرمه سبزی دوست ندارن🤕😂💋

ولی بازم ممنون چقدر زحمت کشیدی مهربونم❤️❤️❤️❤️

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

وایییی خدای من مرسییییجقدر برای تایپ کردن زحمت کشیدی گل من🥹🌷🤍✨جقدر ذوق کردم آنقدر برام زحمت تایپ ...

عزیزدلمی خوشگلم 😍🌸

چه جالب مثل منی 

منم قورمه سبزی دوست ندارم

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

نمیدونم اما دوستت دارم🍓

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

شما از قضیه خبر داری که راحت قضاوت میکنید؟

این خانوم تاپیک زدن که کیا این ۳ تا کاربرو می‌شناسن 

۱ :که خودشو خیلی خوشگل میدونه 

۲: خیلی پز میده 

سومی رو نفهمیدم کیو گفت 

اولی منو گفت 

دومی هم کاربر ۰۱۰ 

بعدش اومدم نی نی یارو تگ کردم که تاپیکو بترکونه چون باعث شده بود کاربرا کلی توهین کنن 

منم سکوت کردم 

ترکید 

یه کاربر دیگه تاپیک زد اومد گفت الان عن خور میاد نی نی یار تگ میکنه 

منم گفتم از یه بچه ۱۷ ساله انتظار بیشتری نمیشه رفت 

گفت کجا ۱۹ ساله بچست؟ 

قضاوت کار خداست 

درضمن برای شما ارتباطی نداره که من به چی 

چی حرفی میگم

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

شما از قضیه خبر داری که راحت قضاوت میکنید؟این خانوم تاپیک زدن که کیا این ۳ تا کاربرو می‌شناسن ۱ :که ...

وااااااااییییی جدی میگی؟؟

چقدر کارش زشت بوده خیلی بد بوده حتماا باهاش صحبت میکنم

ببخشید خوشگلم که اشتباه قضاوت کردم

منم بودم خیلی ناراحت میشدم

چقدر کارش زشت بوده چقدر بد

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

شما از قضیه خبر داری که راحت قضاوت میکنید؟این خانوم تاپیک زدن که کیا این ۳ تا کاربرو می‌شناسن ۱ :که ...

اخه من شما رو هم دیدم خیلی خوشگلی 

آدم همیشه باید اعتماد به نفس داشته باشه و بگه که من خیلی خوشگلم 

چقدر کارش زشت و توهین امیز بوده

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

وااااااااییییی جدی میگی؟؟چقدر کارش زشت بوده خیلی بد بوده حتماا باهاش صحبت میکنمببخشید خوشگلم که اشتب ...

شما راحت قضاوت کردید 

مشکلی نیس 

نه عزیزم لازم نیس 

چون کارشونو توجیه میکنن 

و انکار 

درضمن من خوشگلم بگم هم به ایشون مربوط نمیشه

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

شما راحت قضاوت کردید مشکلی نیس نه عزیزم لازم نیس چون کارشونو توجیه میکنن و انکار درضمن من خوشگلم بگم ...

ببخشید عزیزدلم 

عی بابا واقعا کارش خیلی بد بوده

الان اون تاپیکش ترکیده؟

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️