بچهها واقعا خسته ام خیلی خسته! حتی نمیدونم چجوری بگم ازکجا شروع کنم! ولی بی نهایت ناامیدم توسن ۲۸ سالگی بیکار! ارتباط اجتماعی ضعیف! اصلا نمیتونم ارتباط بگیرم زود ناراحت میشم وتمام! ازطرفی دوستی هم ندارم خیلی دوروبرم خلوته خیلی! امیدی ام به زندگی زناشویی ام ندارم ! حتی نمیتونم یه روز برم سرکار! اصلا نمیدونم به چی علاقه دارم! چقدرم نذر و نیاز کردم که نشد!!!!! 😥
مطمئن باش که مهرت نرودازدل من مگرآن روز که درخاک شود منزل من
♱㊗️🔱-حَـسـبـےلله- بالهای کسی را شکستی که تمام راه را برای یک لحظه دیدنت پرپر میزد🕊️ [ 𝐊𝐮𝐫𝐝 ] جوری رفتار میکنی باهام انگار من ننتو کردم.ツ امًا اگر در نبودت اگر مرا دار زدند ، بر چوبه ی دار منتظرت میمانم. 𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗶𝗺𝗽𝗼𝗿𝘁𝗮𝗻𝘁 𝗮𝗻𝘆𝗺𝗼𝗿𝗲.! ★ فعلا میسازم! چه میشه کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی بیرون آورد؟ همین است که هست... ꔫ 「 گفت چقدر دوسش داشتی؟! گفتم آنقدر که او هر شب بی رحمانه پروانه ها را در قلبم به قتل میرساند و باز من احمق هر دفعه که میدیدمش لبخند میزدم و میگفتم:'کجا بودی؟ پروانه ها دلتنگت بودند!'」
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
هیچوقت دیر نیس اولا با ادمای سمی قط ارتباط کن بعد با ادمای موفق دوست شو و ارتباط بگیر. سیاست داشتنو یاد بگیر. سر هر بحث کوچیک تموم نکن و منافعت رو ترجیح بده و تا وقتی طرف بهت کمک میکنه استفاده کن. این سو استفاده نیس. کلا هر آدم موفقی که بگی زندگیاشونو ک دیدم این مدلی بودن. همونطور که رفتار کشور ها هم همینه ممکنه از هم بدشون بیاد اما منافعشونو ترجیح میدن.
عزیزم انشالله که همیشه حالتون خوب باشه خودتو ناراحت نکن دیگه امیدوارم هر چی توی دلت هست درست شه به کل خواسته هات برسی کلی اتفاق قشنگ برات پیش بیاد برای بهتر شدن حالت حتما یه سر برو بیرون پیاده روی کن روح روانت بهتر شه از خدا میخوام خیلی زود کلی خوشحالی بزاره جلوت و دیگه هیچ وقت غم غصه ای نداشته باشی اینطوری هم پیش نیاد که دلت بگیره 🥲 اگر تونستی یه مشاورای برو اگرم نمیتونی با اورژانس اجتماعی یه تماس بگیر 🤍 دیگه غصه نخور و این کلمه نا امیدی رو توی زندگیت هیچ وقت نیار شاید باورت نشه این کلی انرژی منفی داره من سنم از شما کمتره درسته جا تون نیستم درکی ندارم مثل شما و اندازه شما ولی نمیخوام خودتو تا این حد ناراحت کنی عزیزم 🥲🥺 انشالله حل میشه یه سر برو بیرون حالت بهتر شه
همیشه موفق باشی 🥰🌸✨
‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›