خدمتتون عارض بشم چند وقت پیش خونه قبلیو فروختیم یه خونه جدید نزدیک خونه مادرم گرفتیم فامیل همه هجوم آوردن خونمون هر روز خانواده های پرجمعیت میومد حالیشون هم نبود اینا تازه خونه خریدن دستشون خالیه به بهونه اینکه خونمون دوره شام و ناهار میموندن با اینکه خونه فامیلا خودشونو نزدیک خونه ما بود
بعد از اینکه خوب عشق و حاشونو میکردن به بهونه تلفن میرفتن تو اتاق شخصی درو میبستن تا سه ساعت درنمیومدن خداشاهده میدیدم کشو ها جابجا میشه ولی چیزی نمیگفتم ناراحت نشن
هر کدوم که تشریف میاوردن بچه هارو ول میکردن تو خونه خداشاهد فرشای نو رو میبینم هر گوشش یه لک زده یک لحظه غفلت میکردم شروع میکردن پریدن رو مبل و ... آخر سر اعصابم خورد شد به حالت بازی گفتم بیا پیش مامانت بشین بهشون بر خورد
حالا که مهمون بازیا تموم شد میبینم نشستن همه جا گفتن این حرص مبل و فرششو میزنه نذاشته بچم از جاش تکون بخوره
خیلی دلم شکست ولی از این به بعد دیگه مراعات مهمون نمیکنم که بخوان بشن صاحب خونه از خونه خودم بندازنم بیرون به محض اینکه بیان حد و مرزشون مشخص میکنم ....
خداروشکر اینم یاد گرفتم از این به بعد مهمون میاد در اتاقو قفل میکنم واقعا با هرکس باید مثل خودش رفتار کرد
فقط امیدوارم شما گیر آدم بیشعور نیفتین