2777
2789

🛑 هشدار نیروهای هلال احمر به مسافرین در روزهای طوفانی

🔻به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر شهرستان بابلسر، در روز شنبه یکم شهریور ماه با توجه به حضور گسترده مسافرین در شهرستان بابلسر و همچنین مواج بودن دریای خزر، نیروهای هلال احمر بابلسر اقدام به گشت زنی نموده و مسافران را از خطرات احتمالی اگاه میکنند.

این‌متن و میخوام قشنگ‌تر نوشته شه باهمین محتوا ولی رسمی و اداری پسند 

معتاد به اینترنت مجرم نیست... تنـــهاســت...!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🛑 اطلاعیه جمعیت هلال‌احمر شهرستان بابلسر

🔻 به اطلاع هم‌وطنان و مسافران گرامی می‌رساند؛ روز شنبه مورخ یکم شهریورماه با توجه به شرایط جوی و مواج بودن دریای خزر و همچنین حضور گسترده گردشگران در شهرستان بابلسر، نیروهای جمعیت هلال‌احمر این شهرستان در قالب گشت‌های میدانی در سطح سواحل حضور یافته و نسبت به اطلاع‌رسانی و هشدارهای ایمنی به مسافران محترم اقدام نمودند.

✅ بدین وسیله از کلیه مسافرین و شهروندان عزیز تقاضا می‌شود ضمن توجه جدی به توصیه‌های امدادی و هشدارهای ایمنی، از هرگونه شنا و ورود به دریا در شرایط طوفانی اکیداً خودداری نمایند.

با سلام و عرض احترام

به اطلاع شما میرسانم طبق هشدار روابط عمومی جمعیت هلال احمر شهرستان بابلسر در رابطه با روز های طوفانی از مسافرینی که قصد سفر به بابلسر رو دارند، خواهشمند اند تا در روز یکم شهریور با توجه به مواج بودن دریای خزر،نیروهای هلال احمر اقدام به گشت زنی نموده و مسافران را از خطرات احتمالی آگاه میکنند

با تشکر فلانی هستم🗿

با سلام و عرض احترامبه اطلاع شما میرسانم طبق هشدار روابط عمومی جمعیت هلال احمر شهرستان بابلسر در راب ...

متن عامیانه پسندشم بذار برات بگم:

سلام بهونه ی قشنگ زندگیم

اینو بدون که ۱ شهریور اگه مسافر بابلسری پاتو نذار کنار دریا خزر

دریا خزر عصبیه‌ موجاش میزنه غرقت میکنه

اینارو من نمیگم هلال احمر گفته

خودشونم میخوان بیان چرخ چرخ بزنن شمارم اگاه کنن یه وقت کسی با مایو نره شنا کنه وگرنه فاتحه صلوات🗿

🛑 اطلاعیه جمعیت هلال‌احمر شهرستان بابلسر🔻 به اطلاع هم‌وطنان و مسافران گرامی می‌رساند؛ روز شنبه مور ...

دمت گرم،الهی هرچی از خدا میخوای بهت بده

متن عامیانه پسندشم بذار برات بگم:سلام بهونه ی قشنگ زندگیماینو بدون که ۱ شهریور اگه مسافر بابلسری پات ...

هخخخ😅😂😂