2777
2789

از صبح دارم خونه تمیز میکنم یه کمم تغیر دادم له خونه یه کمم ات اشغال ریختم بیرون بعد پسر ۸ ساله من میگه به جای این کارهای بیخود اگه میرفتی سر کار الان یه هایلوکس داشتیم😭 ناراحتیم برای حرفش نیست برای اینه که واقعا درست میگه اخه هر چه قدرم خونه مرتب باشه که دو قرون به ادم نمیدم  کار مهمه    پووووووول مهمه

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

این بچه 🤣😂 تندیس میخواد😂🤣

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای 😂😂😂😂منم بچه بودم عاشق هایلوکس بودم بهش میگفتم هایلایت 😂

مگه تو بچه بودی هایلوکس بودده؟من فقط پراید و پیکانو بلدم .اخه چه فرقی میکنه ماشین چیه ادمو برسونه بسه دیگه

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
بعد باید پول می‌دادی یکی دیگه بیاد خونتونو تمیز کنه

خوبدمیدادیم به یکی دیگه ام نون میرسوندیم خودمونوهای لوکسرسوار میشدیم

خوبدمیدادیم به یکی دیگه ام نون میرسوندیم خودمونوهای لوکسرسوار میشدیم

خب اگه میتونی کاری پیدا کنی که انقد درآمد داشته باشه برو 

اگه بدون مهارت خاصی بخوای صرفا کار کنی همین پول تمیزکار خونه و غذا و اینا در میاد متاسفانه 

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مگه تو بچه بودی هایلوکس بودده؟من فقط پراید و پیکانو بلدم .اخه چه فرقی میکنه ماشین چیه ادمو برسونه بس ...

میگفتی با کار کردن پنج تا مثل من هم هایلوکس نمیشد خرید

میخریدیم هم تو خرج روغن موتور و لاستیک  و تعمیراتش میموندیم!

خودت برو کار کن بخر! والا!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
اره من متولد ۸۲ نیستماااا۷ سال از پسر شما بزرگ‌ترم

پس تو نی نی سایت چی کار میکنی برو کارتون ببنین شبکه پویا

بیا بشین بچه بزرگ کن آخرش بهت این حرفو بزنه

فردا میگه تو بشین عقب زنم بشینه جلو🤣