2777
2789
عنوان

مامانم

75 بازدید | 12 پست

بچه‌ها من مادر پدرم از همه جدا شدن منم سن کمی ندارم عد مامانم عاشق یه نفر شد و باهاش ازدواج کرد ولی بابام انقدر اذیتش کرد که دیگه اون طرفو ول کرد و دوباره مامانم می‌خواست برگرده به بابام و اینکه از اون مرد شکایت کرد یعنی اینکه مامانم هنوزم اون نفرو دوست داره اما دیگه نمی‌تونه بهش برگرده چون بابام خیلی اذیتش کرد گفت تو نباید شوهر داشته باشی و من شوهر قبلی تو عمو این چرت و پرتا حالا الان بعد دو سال خود بابام زن گرفته من از این حرص می‌خورم که حق زندگی رو از مامانم گرفت و اینکه الان خودش اینطوریه و هنوزم مامانم عاشق اون یه نفر هستا ن خیلی حرص می‌خورم که زندگی مامانم سوخت ۱۴ سال توی زندگی و بعدشم نذاشت عشقشو پیدا کنه حالا چه کار کنم که مامانم  برگرده به اون و یا ازدواج کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بپرسم چجوری با ازدواج مامانت کنار اومدی ؟ منم فک کنم یه همچین شرایطی قراره برام پیش بیاد و اصلا ...

خب ببین مامانم حق زندگیداره نمیتونه ب خاطر من سوخته ش ک 🫤 بعدشم من خونه خودمم و اصن اون یارو رو نمی‌بینم مامانم برام هیچی کم نمیزار

خب ببین مامانم حق زندگیداره نمیتونه ب خاطر من سوخته ش ک 🫤 بعدشم من خونه خودمم و اصن اون یارو رو نمی ...

درسته به هرکی میگم اینو میگه 

اخه من سنم کمه مجبورم حداقل تا ۵ سال دیگه پیشش باشم و اصلا نمیخوام یکی دیگه بیاد جای بابام

با مامانت صحبت کن جدی ،و بهش یادآور شو یبار جوونی میکنهزندگی فقط یبار اتفاق میفته،اگه هنوز طرفش هست، ...

اینم هست واقعا دلم برا مامانم میسوزه بابام خیلی بد دانه اونم حق زندگی داره

ولی میترسم باهاش صحبت کنم مامانم از دستم ناراحت شه

اینم هست واقعا دلم برا مامانم میسوزه بابام خیلی بد دانه اونم حق زندگی دارهولی میترسم باهاش صحبت کنم ...

اول با مامانت حرف بزن ،ببین هنوز تمایلی داره 

اگه دیدی مثبته،بعد برو دنبال شماره تل و.....

درسته به هرکی میگم اینو میگه اخه من سنم کمه مجبورم حداقل تا ۵ سال دیگه پیشش باشم و اصلا نمیخوام یکی ...

اونم اره ولی خب مامانت حق زندگی داره تو هم پدرتون داری هم مادرت مامانت خیانت نمی‌خواد بکنه ک عزیزم 

نمیدونم 

ولی من هم فرزند طلاق هستم 

پدرم ازدواج نکرده 

ولی مادرم ازدواج کرده با یه آقای دیگه که ایشون هم مطلقه هستن 

پدرم اصلا کاری به کار مادرم نداره 

تازه خدا رو شکر هم میکنه جدا شده 

رابطه خوبی با پدر خوندم داره ولی با مادرم اصلا 

ولی به خاطر من و خواهرم در تماسه با مادرم 

دیروز دیدم اسم مادرم رو ابلیس سیو کرده 🤣🤣🤣🤣