2777
2789
  • شیر گاو
  • تخم‌مرغ
  • بادام‌زمینی
  • آجیل‌ها (مثل گردو، پسته، بادام، فندق)
  • ماهی
  • میگو و صدف
  • گندم
  • سویا

این ۸ خوراکی عامل حدود ۹۰٪ حساسیت‌های غذایی در کودکان هستن.

  • کهیر یا خارش پوست
  • تورم لب یا اطراف چشم
  • دل‌درد، استفراغ یا اسهال
  • خس‌خس سینه یا تنگی نفس (که در موارد شدید می‌تونه خطرناک باشه)
  • بهتره خوراکی‌های حساسیت‌زا رو از حدود ۴ تا ۶ ماهگی کم‌کم و با نظر پزشک وارد تغذیه کودک کنید.
  • حذف کامل یک ماده غذایی بدون دلیل و تأیید پزشک توصیه نمی‌شه، چون ممکنه باعث کمبود تغذیه‌ای بشه.
  • اگر بعد از خوردن غذایی علائم بالا رو دیدید، بهترین کار مراجعه به پزشک یا آلرژیست هست.

 حساسیت غذایی در بچه‌ها معمولاً به چند خوراکی خاص مربوط می‌شه. بیشتر بچه‌ها با بزرگ‌تر شدن، آلرژی به شیر و تخم‌مرغ رو پشت سر می‌ذارن، ولی آلرژی به بادام‌زمینی، آجیل یا غذاهای دریایی معمولاً موندگاره.

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز