2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو رو خدا هر موقع قرآن میخونی دعا کن انشالله همین روزا جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و پول جراحیمو خدا برام برسونه 😭 

تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله 😭 و داداشام هم شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبشون شه و رسمی شن😭

تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم و برادرام ازدواجای خیلی عالی کنیم و همسرامون خسیس و بد دل و بد دهن و بداخلاق نباشن و همسرامون خیلی وفادار و مهربون و پولدار و دست و دلباز و خوش اخلاق و زیبا و تحصیلکرده و چشم پاک و متعهد باشن به من و خواهرم و برادرام😭

تو رو خدا هر موقع قرآن میخونی دعا کن انشالله همین روزا جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی ...

باشه عزیزم

کاربری دوم  قرآن ختم میکنم هر کسی دوست داشت اطلاع بده

تو رو خدا دعا کن انشالله داداش کوچیکم همیشه مدارس عادی بین بچهای سالم درس بخونه و همه چی یاد بگیره و داداشم درسخون و زرنگ شه و عصبی و افسرده و توسری خور نباشه  انشالله و تو رو خدا دعا کن انشالله خدا عمر خیلی طولانی و سلامتی و خوش شانسی و رزق فراوان و آبرو و خوشبختی و موفقیت و خوشحالی و آرامش و آسایش به من و عزیزانم بده😭 و تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم شغل ثابت همین روزا گیرش بیاد و بره کار کنه و تایم کاریش بیست و چهار ساعته و هر روز هفته باشه و اصلا بیکار و خونه نشین نشه و تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و عمه هام و عموهام و زن داییام هر نقشه و حیله و پنهان کاری داره برا من و عزیزانم الهی رسوا شن😭تو رو خدا دعا کن انشالله اکانتای تلگرامم از بن بودن درست شن همین فردا خیلی زود و اکانتای تلگرام دیگه مسدود نباشه خیلی واسم مهمه 😭تو رو خدا دعا کنید انشالله پدرم بره مسافر کشی خونه نمونه همش تو خونه مثل عزرائیل نشسته تو رو خدا دعا کن پدرم شر و ظلمش به خودش برگرده و انشالله پدرم کتکمون نزنه و خسیس و بداخلاق و شکاک برا من و عزیزانم نباشه😭 تو رو خدا دعا کن انشالله هر ماه پنج شیش روزی بریم خونه مامان بزرگم و پدرم اصلا نیاد و نمونه و خیلی به من و عزیزانم خوش بگذره😔 تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و شوهرای خاله هام و شوهر های دختر خاله هام و شوهر های آینده من و خواهرم زن دوم و دوست زن و صیغه ای نگیرن و شوهرامون کتکمون نزنن و خسیس و بد دل و بداخلاق و بددهن و بدجنس و شر و وحشی برا من و عزیزانم نباشن 😭تو رو خدا دعا کن انشالله به همه ی حاجتام حتی اونایی که ننوشتم برسم😭‌..