2777
2789
عنوان

خانومایی ک آیفون دارن بیان

86 بازدید | 14 پست

خانوما من سامسونگ داشتم قبل آیفون 

الان آیفون ۱۶ خریدم ولی یکم دیگ دستم میرسه

چه تفاوت های با سامسونگ داره اصلا موقعی میخریش مثه سامسونگ یا سری برنامه هارو داره یا نه ؟ میشه هر چی میدونید بگید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط بگم امنیتش خیلی بالاست😂برای استوری کردن مجدد ارشیو هات باید اپل ایدی بزنی 

برای دانلود کردن برنامه هات از اپ استور باید اپل ایدی بزنی 

منم مثل شما قبلش سامسونگ داشتم تفاوت اونجوری ندارن فقط دوربینش اگر بلد باشی تنظیمات جدید روش پیاده کنی خیلی باحال تر میشه

راستی ایتا و برنامه های ایرانی ام نمیشه داخلش ریخت من با همراه بانکش مشکل داشتم اخه برنامه هام زود به زود اپدیت میخوان بعد ایفون اینطوره که اگر اپدیت نکنی برنامه کلا از کار میفته

مبارکت باشه عزیزم ، بنظرم بهتر بود برای اولین بار از مدل پایین تری استفاده میگردی ولی مثل بقیه گوشی هاست یه فرق بزرگش با سامسونگ برا ایرانیا اینه که زبان فارسی نداره تنظیمات گوشی 

در کل زود راه میوفتی برنامه هایی مثل گوگل مپ یا یوتیوب رو خودت نداره باید دانلود کنی 

و حتما حواست به اپ ایدیت باشه چون چیز مهمیه 

اول باید بری اپل آیدی برات درست کنن تو مغازه ها

بعد میتونی از اپل استور چیزایی ک میخوای دانلود کنی 

ی سری برنامه های ایرانی هم ک میخوای باید از گوگل پین کنی روی صفحه خودت یادم رفته چطوری انجام می‌دادم فقط میدونم الان نرم افزار ایرانی هم دارم 

فقط بگم امنیتش خیلی بالاست😂برای استوری کردن مجدد ارشیو هات باید اپل ایدی بزنی برای دانلود کردن برنا ...

من همه برنامه های ایرانی هم دارم نمیدونم چیکار کردم ولی نصب شدن 

از گوگل پین شد روی صفحه 

خودش از اول اپ استور داره ؟ و اینکه اسنپ اینام نمیشه حتی نصب کرد روش .

همه چی میشه پول به سیب اپ و امثال اینا هم نده

همه رو با نسخه وب میتونه استفاده کنی

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

خودش از اول اپ استور داره ؟ و اینکه اسنپ اینام نمیشه حتی نصب کرد روش .

اره اپ استور داره فیلترم نیس خداروشکر 

اسنپ و اسنپ فود انگلیسی بنویسی تو اپ استورش هس ولی همراه بانک نه بزرگترین باگش همینه بنظرم