2777
2789
عنوان

خیلی اضطراب دارم

103 بازدید | 13 پست

داروهای طب سنتی هم مثل دارو های شیمایی طب نوین

اولش خیلی حالم رو بد کردن دارم میمیرم

البته ماه اول خوردم بعد از دو هفته مصرف حالم بد شده بود و بعد از هفته ی چهارم حالم به نسبت یه مقدار بهتر شد

اما دارو های ماه دوم رو از همون وقتی که شروع کردم ۵ روزه که روز به روز داره حالم بد تر میشه الانم که آخر افته است دکترم مطبش بسته است بخدا نمیدونم چی کار کنم انگار دارم روانی میشم البته چند بار روانپزشک رفتم داروهاش رو که خوردم سر اونا بدتر مردم و زنده شدم گفتم شاید درمانم تو طب سنتی باشه الان نمیدونم چی کار کنم بیماریم وسواس فکری شدید و یه مقدار عملی فوق العاده اضطراب بالا حملات پانیک و تنگی نفس و معده درد و.......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند مدته اینجوری هستی؟ 

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

خب اگه با درمان دارویی خوب نشدی شاید ماوراییه، برو سمت نماز و قران و خدا... حرز امام جواد بگیر.. هرروز پنجاه آیه قرآن بگیر.. معاذتین بخون هرروز

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
خب اگه با درمان دارویی خوب نشدی شاید ماوراییه، برو سمت نماز و قران و خدا... حرز امام جواد بگیر.. هرر ...

خیلی مذهبی هستم هم خودم هم خانواده ام خیلی نذر کردم نماز و دعا چله و زیارت و هئیت و...... نمیدونم حکمت خدا چیه

خیلی مذهبی هستم هم خودم هم خانواده ام خیلی نذر کردم نماز و دعا چله و زیارت و هئیت و...... نمیدونم حک ...

الهی🥲🥲🥲🥲🥲🥲دعا میکنم انشالا ازین حال بیای بیرون

من یه دوره اضطراب داشتم آسنترا خیلی خوب بود برام، خوردی؟ 

الهی🥲🥲🥲🥲🥲🥲دعا میکنم انشالا ازین حال بیای بیرونمن یه دوره اضطراب داشتم آسنترا خیلی خوب بود برام ...

آره چند بار قرص اعصاب خوردم اتفاقا آسنترا منو کشت مردم و زنده شدم هر بار قرص اعصاب خوردم اصلا به بدنم نمی‌سازه

آره چند بار قرص اعصاب خوردم اتفاقا آسنترا منو کشت مردم و زنده شدم هر بار قرص اعصاب خوردم اصلا به بدن ...

باید به تدریج شروع کنی، مثلا ده روز یک چهارمش رو بخوری، بعد ده روز نصف بخوری و ده روز سه چهارم... 

اگه یکباره بخوریش حالتو بد میکنه

باید به تدریج شروع کنی، مثلا ده روز یک چهارمش رو بخوری، بعد ده روز نصف بخوری و ده روز سه چهارم... اگ ...

میدونم طبق دستور پزشک منم دقیقا همینطوری مصرف کردم اول با یک چهارم شروع کردم هر بار که دارو گرفتم به خاطر اینکه دارو ها بهم نساخت هر بار دارو هام رو عوض شد ولی هر بار تا مرز مردن رفتم حتی نفس نمیتونستم بکشم ساعت های ۱ و ۲ شب میرفتم درمونگاه که کپسول اکسیژن بهم بزنه آخرین باری که دارو مصرف کردم رفتم متخصص ریه یه ماه اسپره استفاده کردم تا بهتر شدم