2777
2789

اولش من از نتیجه ام ناراضی بودم و میخواستم پشت بمونم اونم منو قانع کرد که نه سخته و فلان بیا باهم بریم پیام نور اینا منم گفتم باشه درس رو ول کردم الان اومده میگه من میرم دانشگاه آزاد تو هم هر غلطی میخوای بکن من هیچی نگفتم ولی تو دلم گفتم اگه قرار بود اینجوری کنی چرا به من نگفتی از اول که الان دیر شده واسه اینکه واسه سال آینده شروع کنم میگه تو هم بیا گفتم من پول ندارم شما جای من بودید چیکار می‌کردید من ترازم شد ۶۲۰۰ پنج ماه خوندم و اینکه خیلی چیز هارو بلد نبودم الان موندم پشت بمونم یا برن دانشگاه خانواده ام هم به پیام نور راضی نیستن اونا میگفتن فقط فرهنگیان الانم بابام میگه تو هیچ گوهی نمیشی خیلی دلم گرفته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از طرفی خاله ام هیع تیکه میندازه و گوش مامانمو پر میکنه دانشگاه مختلط واسع زن های خرابه ببخشید حتی به من شارژ هم نمیزنن که دختر چرا به نت نیاز داشته باشه قایمکی به گوشی مامانم وصل شدم💔

وااااا کجا دیر شده ۵ ماه خوندی انقدر شدی از الان شروع کنی خیلی بهتز میشی من مخالف پشت موندنم ولی توی ...

نمیتونم دیگه اراده شو ندارم خیلی دلم شکست خیلی ناامید شدم سهمیه دار ها همه قبول شدن بابام مامانم هی تیکه میندازن از طرفی میگن تو ۱۰۰ سال هم بمونی هیچی نمیاری 

عزیزم با انتخاب رشته درست میشه اولا که دولتی حتی با ازمون هم مجاز میشی با این تراز و همه چی بستگی به ...

دولتی فقط تاریخ و اینا رو میارم که اینا زیاد خوب نیستن یعنی آینده دار نیستن که برم یه شغل خوب داشته باشم

چ حرفاچرا فقط سهمیه دارا رو. میبینیاین همه ادم بدون سهمیه قبول شدن

صدرصد اونا خانواده ای مثل من نداشتن ای خدا توروخدا کمکم کن سال بعد قبول شم بیام اینجا از همه کسایی که بهم امید دادن تشکر کنم

صدرصد اونا خانواده ای مثل من نداشتن ای خدا توروخدا کمکم کن سال بعد قبول شم بیام اینجا از همه کسایی ک ...

بابا تو چکار بقیه داری

برو بشین درستو بخون 

من سال اول۲۰هژار شدم

سال دوم۴ 

با اینکه همه ناامیدم میکردنا.. 

ارزش داره بابا

برو درستو. بخون