2777
2789
عنوان

این ماه دهک ها رو تغییر دادن یا نه

678 بازدید | 34 پست

راستهدمیگن مال بعضیا رو قطع کردن 

ما دهک ۸ هستیم ولی دیردز یارانمون اومد

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

به ما چرا یارانه نمیدن؟

دهکتون چنده؟؟

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یارانه من ۲۵ هرماه میومد تا امروز که خبری نیست

برید تو سایت چک کنید شاید دهکتون رو تغییر دادن

دهکو تغییر ندادن. یارانه دهک 8. 9.10رو هر ماه حذف میکنن. طی چندماه

خدا لعنتشون کنه ما ک هیچی نداریم رو زدن ۸ 

بعد کسانی ک دوتا دوتا خونه و ماشین و.... دارن کالا برگ و یارانه میگیرن 

مال ماهم دیروز ریختن همیشه نفری ۴۰۰ میدادن چهارنفریم 

ولی دیروز ک نگاه کردیم دیدیم ۹۰۰ ریختن

امیدوارم همه ی عاشقا خوشبخت‌ترین بشن واسه ماهم دعا کنید ک بدون مشکل بریم سرخونه زندگیمون🙏❤️

خدا لعنتشون کنه ما ک هیچی نداریم رو زدن ۸ بعد کسانی ک دوتا دوتا خونه و ماشین و.... دارن کالا برگ و ی ...

بابا شوهر من  اسنپ کار میکنه ولی دهک ده هستیم🤣🤣🤣

کاوه ای پیدا نخواهد شد ، امید...کاشکی اسکندری پیدا شود🟢⚪️🔴

یارانه من ۲۵ هرماه میومد تا امروز که خبری نیست

احتماً قطع کردن پیگیری کن

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️