2777
2789
عنوان

خواهرم روانیههههه😭😭

87 بازدید | 5 پست

راجع به همه چی توی زندگی من نظر میده دیگه حالم ازش بهم میخوره خودش دانشجوی شهر دیگس ولی زود به زود میاد و تمام روزا داره به من گیر میده خیلییی عقده ایهه دو تا کراپ سفارش دادم میگه حق نداشتی داری پولاتو هدر میدی نمونه دولتی قبول شدم میگه با هزینه هایی که کردی ترازت افتضاح شده میخوام برم غیرانتفاعی نمیذاره ابروهامو برداشتم هر چی از دهنش دراومده بهم گفته گوشیمو میگیره قایم میکنه با مامانم انداممو مسخره میکنن واقعا خستم کرده دوست دارم دیگه خودکشی کنم مامان بابامم همه حرفاشو قبول میکنن😭😭😭

چیکار کنم

اختیار پولامو ندارم نمیذارن پولای خودمو خرج کنم ای کاش بمیرم حس خفگی بهم دست میده هنوز تو دوره قاجاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر پروعه خواهرت

اخه ب اونچه مگه خرجتو مبدع باز بیاد برات تایین تکلیف کنه.

ولی یچی هم هست خواهرا بزرگتر گاهی از سر دلسوزی میاد دعوا میکنن با طرف😂من خودم گاهی با داداشام ذعوا میکنم ولی ذبگه زور نمیگم بهشون. 

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت