2777
2789

وسیله هامو جمع کردم که برم زنگ زده بود به یکی از اشناها که آدم بزرگی هست اومد و وساطت کردن و حرف زدن باهامون که زندگی مشترکه فلانه یکم صبور باشید خلاصه من موندم ولی حرفای شوهرم توی دعوا مثل به چاقو توی قلبمه فکرشو بکنید من توی این یکسال زندگی مهربمو بخشیدم . طلاهامو فروختم واسش

عروسی نخواستم گفتم بهش فشار میاد. بهم گفت نرو خونه خانوادت نرفتم بهم گفت با دوستات نرو بیرون نرفتم نخوردم نپوشیدم که بتونم دو تیکه وسیله خونه بخرم آبروی شوهرم نره بعد بهم می‌گفت عمم بهم پیام داده بفکرمه ولی تو نیستی گفتم یعنی چی اینقدر حالم بد شد بعد می‌گفت اون یک عمره که عممه ولی تو یکساله زنمی وقتی بهش گفتم حواست هست منم زنتم و کل کارایی که براش کردمو نادیده گرفت💔و وقتی گفت اون یک عمره عممه در صورتی که عمش سر خونه زندگی خودشه بچه های خودشو داره این دیونست طرفداری اونو می‌کنه که توی زندگیمون دخالت می‌کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر خانمی تو زندگیش چند تا جمله شنیده که هیچ وقت اون زخم ها تو قلبش خوب نمیشه یکی از پدر یکی برادر یک ...

آخه من جلوی خانوادم ایستادم بخاطر شوهرم ولی شوهرم وقتی این حرفو زد انگار کل قلبمو آتیش زد

آخه من جلوی خانوادم ایستادم بخاطر شوهرم ولی شوهرم وقتی این حرفو زد انگار کل قلبمو آتیش زد

فدایی سرت هر چی بود گذشت ، برو سر خونه زندگیت دیگه محل یک به هیچ کدوم از خانواده ش نده و.به شوهرت هم هر جا به ضررت بود خودتو فدای اون نکن و اولویت همیشه خودت باش و خانواده ت هم به خاطرش نه کنار بزار و نه بی احترامی کن چون آخر سر همین خانواده ی خودت برات می مونه