2777
2789

راجع به همه چی توی زندگی من نظر میده دیگه حالم ازش بهم میخوره خودش دانشجوی شهر دیگس ولی زود به زود میاد و تمام روزا داره به من گیر میده خیلییی عقده ایهه دو تا کراپ سفارش دادم میگه حق نداشتی داری پولاتو هدر میدی نمونه دولتی قبول شدم میگه با هزینه هایی که کردی ترازت افتضاح شده میخوام برم غیرانتفاعی نمیذاره ابروهامو برداشتم هر چی از دهنش دراومده بهم گفته گوشیمو میگیره قایم میکنه واقعا خستم کرده دوست دارم دیگه خودکشی کنم مامان بابامم همه حرفاشو قبول میکنن😭😭😭

چیکار کنم

اختیار پولامو ندارم نمیذارن پولای خودمو خرج کنم ای کاش بمیرم حس خفگی بهم دست میده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درمورد پس انداز بعدا میفهمی به نفعت میگن 

جمع کن طلا بخر

در مورد گوشی هم اگر زیاد دستته بازم به نفعت هست گوش بدی بهتره

ولی در مورد ابرو و یا چیزهای شخصی جلوش بایست نذار زور بگه

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

وا،خب یبارجوابشوبده بگوبتوربطی نداره که دخالت میکنی تو همه چی چ وضشه اخع

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

مامانم بی عرضستروزی ۳۰ بار بهش میگم عقده ایه😭😭😭

پس یعنی موافق حرفای خواهرت نیست ؟ 

نمیدونی روزای دقیقی که خواهرت میاد کیا هستش؟

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
روانیه اگه زیاد باهاش بحث کنم خونه رو به آتیش میکشه منتظرم زودتر دانشگاه قبول شم برم یه شهر دیگه دیگ ...

عزیزمم🥲

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.