2777
2789
عنوان

خانوما شوهرم زنگ زد به من و

207 بازدید | 16 پست

بهش گفته بودم امروز تولد بابامه و میخوام سورپرایزش کنم و تدارک دیدم شب گفت عالیه باشه هر چی میخوای بگو بخرم. امروز صبح موقع رفتن با خنده گفت پول ندارم. نگفت بخاطر تولد ها. فقط گفت پول ندارم. بعد من الان اس دادم پشیمون شدم عشقم نمیخوام تولد بگیرم تو فعلا دستت تنگه. زنگ زد گفت اگه نتونم مخارج یه تولد رو بدم که مرد نیستم. حتما تدارک ببین و منم بقیه چیزارو میخرم. هر چقد پول نداشته باشم که برا یه تولد که پول دارم. هی پشت سر هم گفت ازم ناراحت شدی اونجوری گفتم پول ندارم؟ چند بار گفت بعد گفتم نه خوشحال شد. 

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

اخی چه مرد خوبی قدرشو بدون 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوخی بوده به دل نگیر

از اینکه زنگ زد و اونجوری حرف زد اروم شدم خوشم اومد از حرفاش

از اینکه زنگ زد و اونجوری حرف زد اروم شدم خوشم اومد از حرفاش

خوشبخت بمونی

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
والا یکی دیگه بود میگف ب من چه ولی باز شوهرت خوبه

آره همیشه خودش برا پدر و مادرم تولد میگیره اما امسال چون داریم خونه میسازیم دستش تنگه اما باز نه نگفت

الان چرا تاپیک زدی از حرفش مگه ناراحتی؟

خواستم بفهمم منظورش چی بود. شوخی بود یا جدیه 

عزیزم بهش اقتدار دادی خوشش اومده نیاز هاتو براورده کنه تولدت پدرتونم مبارکتون باشه

قربونت برم عزیزم مرسی 

خواستم بفهمم منظورش چی بود. شوخی بود یا جدیه

اگر جدی بود دیگه کلا پول نمیداد  تازه خوشحال میشد که گفتی تولد نگیر اما وقتی گفته حتما بگیر ممکنه شاید کم پول تو دستش بوده  اما نخواسته تو ناراحت بشی و تولد نگیری 

اآره واقعا نمیدونم جواب کدوم کار خوبمه😍

خوشبخت شی عزیزم

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️