2777
2789

من اضافه وزن دارم 

تنبلی تخمدان هم دارم که هم ارثیه هم به خاطر اضافه وزن 

از وقتی یادم میاد هیچوقت پریودیم منظم نبوده 

بعد دیگه معمولا ده روز طول میکشید 

یکی دو روز از اول لکه بینی داشتم دو سه روز از اخر 

این اواخر که دیگه وزنم از همیشه بیشتر بود ،اخر پریودی دیگه دیوونه میشدم از لکه بینی 

غسل میکردم 

دوباره لکه میدیدم 

الان چهار ماهه میرم باشگاه 

قند مصنوعی و هله هوله رو حذف کردم 

تو این مدت سیزده کیلو کم کردم 

ماه پیش خیلی پریودیم از قبل هم نامنظم تر شده بود 

ینی حداقل پونزده روز عقب انداختم بیست و چهارم پریود شدم  آخرشم خیلی لکه بینی داشتم 

اما این ماه دقیقا بیست و چهارم پریود شدم 

سر هفت روز هم تموم شد بدون لکه بینی 

دردمم کمتر بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط کیدونم چاقی درد پریودی رو‌شدید میکنه 

من وقتی لاغر بودم پریودیام بدون درد بود اصلا چیزی حس نمیکردم 

بعد که حدود ۱۵ کیلو چاق شدم وای از یه هفته قبل پریودی دردام شروع میشد تا بعدش 

متخصص گفت لاغر کن تا دردت کم شه 

حدود ۵ کیلو لاغر شدم دردام نصف شده 

یه داروی گیاهی بهت معرفی میکنم از داروخانه بخر و سه ماه مصرف کن حتی تو پریودی تا پریودت منظم بشه 

بیشتر سه ماه هم مصرف کردی عوارض نداره تقویت کننده تخمدان 

داروی ویتاگنوس هم قرص داره هم قطره قرصش بگیر قطره اش تلخ 

از داروخانه بخر 

اگه پستم خوندی لایک کن 

یه داروی گیاهی بهت معرفی میکنم از داروخانه بخر و سه ماه مصرف کن حتی تو پریودی تا پریودت منظم بشه بیش ...

من دارم میخورم ده روزه تنبلی دارم ولی پریود میشم هر ماه با یک دوروز تاخیر نهایتا ، دکتررفتم دوماه اصن تغییر نکردم

من دارم میخورم ده روزه تنبلی دارم ولی پریود میشم هر ماه با یک دوروز تاخیر نهایتا ، دکتررفتم دوماه اص ...

تنظیم و مرتب میشی تخمدان هات تقویت میشن 

روزی دو تا یکی صبح یکی شب بخور

فقط کیدونم چاقی درد پریودی رو‌شدید میکنه من وقتی لاغر بودم پریودیام بدون درد بود اصلا چیزی حس نمیکرد ...

وای ربطی نداره 

من لاغرم میمیرم و زنده میشم تا پریودم تموم شه

روزی چندتا چندتا ژلوفن میخورم 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

فکر کنم قرص ضدبارداری هم تاثیر داره استفاده نکن

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر