2777
2789

دانتل گل شکوفه قشنگه یا گیپور 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دانتله بستگی داره چه مدلی بخری خودم گیپور انتخاب میکمم

الان گل شکوفه ام مد؟  

ساده که از مد نیفتهلباس عروسایی ک‌ بند داره همیشه مده...مثل این

حالا به غیر دوبنده بودنش نمیدونم گل شکوفه رو انتخاب کنم یا گیپور

شکوفه از مد میفته بنظرمهرچی ساده تر بهتر

یه دونه انتخاب کردم دامنش کلا ساده اس تور ساده بالا تنه ام مدل گل شکوفه اس ولی خیلی شلوغ نیس نگین ینی خیلی گل نداره بیشتر نگین کاری شده اس 

تور ساده هیچوقت قدیمی نمیشهسعی کن مدل ها و تور ها و تاج های عجق وجق نگیریچند سال بعد مضحکه خاص و عام ...

الان اروپایی یکی گیپور طرح پارچه یکی ام گل شکوفه 

یه دونه من انتخاب کردم دامنش کلا تور ساده اس یکم شاین داره فقد بالا تنه ام قسمت سینه اش گل شکوفه اس کمرش نگین کاری شده اومدم تو اینستا میبینم بیشتر گیپور لباسا دودل شدم