ما معمولا با گوشت چرخ کرده درست نمیکنیم،کم پیش میاد
با سینه ٔ مرغ جالب تره
به مقدار لازم پیاز سرخ کن
نیم سرخ بشه و خیلی تیره نشه
سینه مرغ رو ریش ریش کن و با دلمه نگینی اضافه کن به پیاز
به مقداری که ماکارونیت قشنگ قرمز بشه رب اضافه کن(نه خیلی کم نه خیلی زیاد)
یه مقدار آویشن بزن به موادت و حالا یه نکته
وقتی ماکارانی خام رو گذاشتی که آبکش کنی
نصف لیوان از آب اون رو بریز توی مواد و بزار چند دقیقه قل قل کنه(این رقیق بودن موادت باعث میشه وقتی با ماکارانی قاطی میکنی قشنگ ماکارانیت لذیذ بشه)
پن:موقع پخت ماکارونی تو آب بهش زردچوبه بزن حتما.
پن:ذرت و قارچ و نخود فرنگی هم سلیقه اینه
ما نمیریزیم توی ماکارونی خوشمون نمیاد.
پن:روغن زیاد تو ته دیگ آخرین فوت کوزهگریه🤦🏻♀️😂.