2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا روشش رو میخوای یا چی بریزی؟

ماکارونی هرچی چرب و چیل تر متاسفانه خوشمزه تره

قارچ و نخود سبز و هویج و سیب زمینی سرخ کرده و پرملات باشه خلاصه

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

من ماکارونی رو بدون رب و با پودر پنیر پارمزان که موقع خوردن روش بپاشم  و کمی هم از این چاشنی های آماده مخصوص ماکارونی دوست دارم و به نظرم خیلی خوشمزه هست

همسرم ماکارونی رو با رب و زعفران درست می کنن و به نظرشون اون خوشمزه هست

من هر دو رو می خورم اما اولی رو بیشتر دوست دارم

پیاز تفت بده

گوشت رو اضافه کن یکم بزار سرخ شه

دلمه_قارچ  اضاف کن

یکم بزار سرخ شه

رب گوجه بزن حتما صبر کن تا بو خامی رب گرفته شه و تغییر رنگ

ادویه بزن به مقدار دلخواه

اویشن حتما بزن

تو آب ماکارانی نمک و زردچوبه بزن 

و باقی مراحل.........

پیاز سبک کن یه دونه سیر بزن بعد گوشت چرخ شده بریز قشنگ سرخ کن ، فلفل دلمه ، نخود فرنگی اگر دوست داری ذرت بزن 

بعد قارچ بریز سرخ کن 

تو یه ظرف دیگع رب با روغن سرخ کن نمک فلفل زردچوبه یکم کاری بزن  بریز روی مواد 

مواد با ماکاراونی قاطی کن لا ب لا نریز .

پیاز رنده شده فراوون با سینه مرغ نگینی سرخ کن و سیب زمینی و فلفل دلمه و هویج نگینی ریز خورد کن و سرخ کن ....بعدش رب و زرد چوبه و فلفل سیاه و پودر سیر و یذره ابلیمو سرخ کن و همه رو باهم مخلوط کن یدونه عصاره ی گوشتم بریزی که عالیه...بعد واسه دم کشیدن روی اخرین لایه ماکارونی یذره پودر اویشن بریز و بزار دم بکشه

توی سس ماکارونی اب نریز ماکارونی خمیر میشه

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂

ماکارونیو نزار نرم شه و ۳ دقیقه زودتر از تایم گفته شده برش دار

ربت باید شرکتی و خوش رنگ باشه و فرااوون

روغنت زیاد باشه

توی اب ماکارونیت زردچوبه بریز خوش رنگ و خوش طعم میشه

مخلوط گوشت و سویا و قارچ و گوجه رنده شده و دلمه و ذرت یا نخود فرنگی و کمی هویج رنده شده

ادویه پاپریکا و زردچوبه و فلفل قرمز و سیاه و کمی کاری و اویشن ب مقدار زیاد

لایک نکن.

من یه دستور پخت اینجا یاد گرفتم برای نهار خیلی خوشمزه اس

اول میای دوتا پیاز و سیر برمیداری رنده میکنی سرخ میکنی طلایی شدن 

بهش فلفل دلمه بزن و یکم بمونه نسوزه پیاز ها یه زره گرما هم بخوره کافیه

بعد اون ادویه هارو فلفل سیاه قرمز زردچوبه نمک بزن 

بعدش رب اضافه کن رب قشنگ بزار بمونه ک خوشمزه بشه

بعدش ماکارانی هارو بزار تو اب جوش تمیز بپزه بیار روش این سسی ک اماده کردی بزن

ببین خیلی خوبه ،🌝

فقط 34 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

ما معمولا با گوشت چرخ کرده درست نمی‌کنیم،کم پیش میاد 

با سینه ٔ مرغ جالب تره 

به مقدار لازم پیاز سرخ کن

نیم سرخ بشه و خیلی تیره نشه

سینه مرغ رو ریش ریش کن و با دلمه نگینی اضافه کن به پیاز 

به مقداری که ماکارونیت قشنگ قرمز بشه رب اضافه کن(نه خیلی کم نه خیلی زیاد)

یه مقدار آویشن بزن به موادت و حالا یه نکته 

وقتی ماکارانی خام رو گذاشتی که آبکش کنی

نصف لیوان از آب اون رو بریز توی مواد و بزار چند دقیقه قل قل کنه(این رقیق بودن موادت باعث میشه وقتی با ماکارانی قاطی میکنی قشنگ ماکارانیت لذیذ بشه)

پ‌ن:موقع پخت ماکارونی تو آب بهش زردچوبه بزن حتما.

پ‌ن:ذرت و قارچ و نخود فرنگی هم سلیقه اینه

ما نمیریزیم توی ماکارونی خوشمون نمیاد.

پ‌ن:روغن زیاد تو ته دیگ آخرین فوت کوزه‌گریه🤦🏻‍♀️😂.

حالم از این ادا و تظاهرها بهم میخوره.اینکه یکی بخواد نقش چیزی رو بازی کنه که نیست؛ادای مهربونی،ادای دلسوزی،ادای ناراحتی،حتی ادای خوشحالی و حسود نبودن و هزار تا ادای دیگه!دور و برمو که نگاه میکنم،میبینم که هر کی یه نقاب زده رو صورتش و مشغول نقش بازی کردنه.هیچ کس دیگه واقعی نیست؟نه حتی برای بقیه بلکه برای خودشون،میترسن با خودشون روبرو بشن و از نیمه تاریک وجودشون وحشت دارن!و گمونم همین ترسه که کم کم ضعیفشون می‌کنه‌؛فقط برای اینکه وانمود کنن یه چیزی هستن که نیستن!خودشون رو عذاب میدن،احساساتشون رو سرکوب میکنن و آخر هم از خودشون راضی نیستن،همه چیز براشون خلاصه میشه تو اینکه بقیه چه فکری دربارشون میکنن و چه انتظاری ازشون دارن.کم کم یادشون می‌ره چی می‌خوان،و دیگه سلیقه و سبک زندگی خودشون رو ندارن و شروع میکنن به تقلید کردن:«فلانی فلان کار رو کرد همه خوششون اومد پس منم برم انجام بدم».میشن یه کپی بی روح از بقیه!این ذهنیت:«بقیه چی‌میگن؟نابودشون می‌کنه و میشن آدمایی پر از وسواس فکری؛که نه میتونن تصمیم بگیرن و نه میتونن«نه»بگن و نه خط قرمزی دارن! اون وقت بقیه خیلی راحت ازش سؤ استفاده میکنن،بهشون زخم میزنن و روحشون رو تیکه پاره میکنن؛با این حال باز می‌خوان از نظر همه بی عیب باشن،همهٔ اینا برای اینه که نیمهٔ تاریک خودشون رو نمی‌پذیرن.همهٔ ما باید قبول کنیم که اون قسمت تاریک رو داریم.هیچ کس کامل نیست . حتی ماه هم گاهی ناقصه!باید به خودت افتخار کنی چون قوی ای!اما اگه بخوای توی همهٔ شرایط قوی به نظر بیاید شاید به بازنده ای؛پس ادا رو بزار کنار و خود واقعیت باش که قشنگ ترینه...     "از دوست عزیزم هلن"

هر غذایی ادویه داشته باشه و‌پرمواد بشه و‌براش وقت گذاسته بشه مزه عالی ای میده.ماکارانیم پیازو خورد کن سبک که شد گوشتو اضافه کن من فلفل دلمه دوتا سیر خورد شده یه هویج رنده شده قارچ بلاند شده نخودفرنگی و‌خیلی کم ذرت میریزم قشنگ تفت بده ادویه نمک فلفل زردچوبه پاپریکا کمی کاری کمی ادویه ماکارانی و بزارتفت بخوره بعدم رب اضافه کن و ربو تفت بده یه کوچولو اب اضافه کن که رب باز بشه و دراخر یدونه لیمو ابشو بریز.توی اب ماکارانیم زردچوبه بزن ماکارانیا خوشرنگ میشه.درکل اخرش مثله یه اثر هنری میشه مخصوصا اگه تو قابلمه ای بزاری که به قول پسرم کیکی برگرده

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.