2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مال من سرپسرم خودبه خود جمع شد مثل قبل ، ورزشم نکردم الانم دومی رو باردارم خدا کنه جمع شه خودشحس ورز ...

بعد چند وقت جمع شد عزیزم؟  من سزارین بودم این رد پارگی هام و لیزر خیلی کم رنگ شده الان هشت ماهه ولی شکم هنوز جمع نشده با اینکه قبل بارداریم شکمم تخت بود 

من از قبل شکم داشتم الانم باردارم و شکمم خیلی بزرگ تر شدهبه نظرت بعد زایمان میتونم آب کنم‌ یا دیگه م ...

من شکمم تخت بود الان یکم شکم دارم کمرم نبستم من احساس خفگی میکنم باهاش

بعد چند وقت جمع شد عزیزم؟ من سزارین بودم این رد پارگی هام و لیزر خیلی کم رنگ شده الان هشت ماهه ولی ...

دقیق یادم نیست ۱۰ سال پیش بود ، ولی زود جمع شد البته من زایمانم طبیعی بود سزارین اره دیگه یه مقدار سخت میشه همون برش باعث میشه زیرش اویزون بشه ولی ورزش کنی حتما تاثیر میذاره

🤍🌱
من هیچی نبستم فقط چند روز با شال اروم بستم اونممامانم گفت ببند گرم نگهدار

شکمت جطور شد بعد زایمان؟ جمع شد با وجود اینکه نبستی؟

مامان من میگه حتما ببند شاید حتی شکم قبلیتم جمع کنه چون بچه شیر میدی لاغر میشی

شکمت جطور شد بعد زایمان؟ جمع شد با وجود اینکه نبستی؟مامان من میگه حتما ببند شاید حتی شکم قبلیتم جمع ...

اره اخه من لاغراندامم کلا از اول شکم نداشتم 

الانم که دومی رو باردارم کلا ۶۸ کیلوام ماه هشتم ، زایمانمم طبیعیه خودبه خود جمع میشه

🤍🌱