2777
2789
عنوان

تـرمیـم بـینـی

81 بازدید | 11 پست

به نظرتون چطور خانوادمو راضی کنم؟؟

میخوام اگه دکتر خودم قبول کنه همونجا انجام بدم مشکل جزئیه 

اگه رایگانم باشع هزینه بیمارستان و بیهوشی بالای ۱۰ تومن میشه خانوادم سری قبل هم راضی نبودن کلی هم برام زمان گذاشتن که کارا انجام بشه خیلی سخت بود واسشون همش فکرم درگیره چطور بگم بهشون یا چی بگم راضی بشن چطور رفتار کنممم زیربار برن هزینشم اونقدر ندارن الآن شاید بعدا بتونم جبران کنم ولی الان چیکار کنم به نظرتون🥲 

الان نکنی پشیمون میشی من برای ترمیم پیش هر دکتر میرم بالای ۱۵۰ میلیون پول میخوان

آره میدووونم🥺😭 

حتی هزینه های جانبی هم هی داره بالاتر میره 

مشکل بینی شما چیه؟ چرا پیش دکتر خودتون نمیرید؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر خودم بلد بود دریت عمل میکرد یکم کجه صاف نیس

آخه من حس میکنم زیادی بدشانسی آوردم چون اکثرا هرچی دیدم راضی بودن یه وقتایی بهترین دکترم ممکنه عالی نشه کارش مهم اینه که بپذیره ترمیم رو 

برای شما خودش قبول نمیکنه ترمیم رو؟ اصن باهاش صحبت کردید گردن گرفت؟ 

آخه من حس میکنم زیادی بدشانسی آوردم چون اکثرا هرچی دیدم راضی بودن یه وقتایی بهترین دکترم ممکنه عالی ...

من ۱۳سال پیش عمل کردم 

نه خواهرمم پیش همون دکتر عمل کردم اونم کجه ولی مال من افتضاحه 

خودشم بینیم خیلی کوچیکه 

فقط باید صاف کنه یکم قوس بده میشه ۱۵۰ میلیون ناقابل

من ۱۳سال پیش عمل کردم نه خواهرمم پیش همون دکتر عمل کردم اونم کجه ولی مال من افتضاحه خودشم بینیم خیلی ...

که اینطور 

حساس نیستید؟ تاثیرش بینی توی تمام رخ خیلی مشخصه؟ 

منم از یه طرف استرس گرفتم خراب تر نشه بینیم ولی راه دیگه ای ندارم باید غضروفشو فیکس کنه کامل

که اینطور حساس نیستید؟ تاثیرش بینی توی تمام رخ خیلی مشخصه؟ منم از یه طرف استرس گرفتم خراب تر نشه بین ...

نه اصلا مشخص نیس فقط خودم متوجه ام یه نبم رخم خوبه یه نیم رخم  نه

که اینطور حساس نیستید؟ تاثیرش بینی توی تمام رخ خیلی مشخصه؟ منم از یه طرف استرس گرفتم خراب تر نشه بین ...

نه اصلا مشخص نیس فقط خودم متوجه ام یه نبم رخم خوبه یه نیم رخم  نه

مشکل بینیت چیه؟به نظرم اگه مشکل تنفسی نداری و ظاهر بینی خیلی بد نیست عمل نکن عمل دوباره سخته

ببین نوک بینی یه سمتش که نزدیک پره میشه برآمدگی داره

درواقع غضروف نوک بینی خوب فیکس نشده 

اوایل اهمیت نمی‌دادم یا حداقل فکر میکردم کمتر میشه اما الآن هر عکسی میگیرم قشنگ مشخصه مخصوصا نور میفته انگار یه گردالی بیرون زده از کنار بینیم خیلیم سفته 

اینو از بین ببره با سوهان یا هرچی من اوکیم 

هرچند نوک بینیم کلا خییییلی گرده یعنی حتی بگم عمل کردم کسی باورش نمیشه درصورتی که گفته بودم نوک خیلی گرد و پهن نمی‌خوام 

حالا این به کنار اون برآمدگی کناره حتی تو تمام رخم داره خودشو نشون میده نمیتونم باهاش کنار بیام