بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان ! آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند !
ببین نظر منو بخوای راهنمایی خیلی آسونه خیلی آسونه معدل ۱۸ کمه واسه راهنمایی نمیدونم شاید اون رشته که میخواد رو قبول بشه ولی واقعا تو تجربی اذیت میشه من خودم معدلم تو راهنمایی ۲۰ بود ولی الان که رفتم تجربی معدلم رسیده به ۱۸ ۱۹ به نظرم باید تلاششو خیلی بیشتر کنه
منظورم همینه فرض مثال علومش بشه هفتده ریاضیش بشه شانزده اما علاقش رشته ریاضی باشه به اجبار باید بره ...
ببین عزیزم آزمون های مشاوره ای و...که میدی خیلی تاثیر داره یعنی شما مثلا علوم اصن ۲۰ گرفته باشی ولی تو اون آزمون ها علاقه ات به رشته ریاضی باشه احتمالش خیلی بیشتره که ریاضی رو اولویت الف بگیری
نه معدل درس ریاضی و معدل درس علوم در سه سال هفتم هشتم نهم
اونو کاری ندارن تو هدایت تحصیلی با توجه ب عملکرد تحصیلیت خودشون اولویت میدن بهت
برای ثبت نام مدرسه معدل نهم و نگاه میکنن
به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان ! آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند !
یعنی اگر تو هدایت تحصیلی مثلا رشته ی علوم تجربی شخص نمیتونه بره ریاضی
چندمی عزیزم؟
تو هدایت تحصیلی به هر رشتت اولویت میدن الف و ب باشه میتونی بری
اگه چیزی ننویسن اصلا نمیتونی
مثال زدم مثلا کسی که که معدل پرس علومش شده مثلا هجده و معدل درس ریاضیش شده مثلا هفده نمیتونه بره رشت ...
چرا بابا چرا نتونه میتونه خیالت راحت ولی اینارو گفتم که اشتباه نکنی واسه رشته تاپ تو تجربی باید معدلت بالای ۱۹ باشه حداقل اذیت میشی ریاضی رو خیلی نمیدونم