2777
2789

صابکارم بازاریع 

زنش داره طلاق میگیره تو خونه باهاش زندگی می‌کنه

اما مهریه شو گذاشته اجرا همه میدونن به همه داره توضیح میده چرا زنش طلاق میگیره از همه مشورت میگیره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وجدانا چی فکر میکنید که شخصیت طرف رو پای شغلش میذارید؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

اره بازاریارو میبینم اینطورین این یک نمونه اشع

واقعا یه چیزایی میگین آدم دلش میخواد سرشو بکوبه به دیوار🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چه ربطی دااااااااااااااااشت

کاربری شانزدهم هستم😑کاربری برای خواهرم بوده البته پارسال هم باهاش تاپیک زده بودم…نی نی یار نترکون تورو خدا😐

خب بگه ،ربطی ب شغل نداره ....به این رفتار میگن دفاعیه، میخواد به هرطریقی که میتونه از خودش و ابروش دفاع کنه و تاجایی ک میتونه مشورت بگیره اگه راهی هست از زیر مسئولیت فرارکنه ....

والا من دکتراین مدلی دیدم، مهندس دیدم، کاسب هم دیدم .پس فکرنمیکنم ب شغل مربوط باشه

باید باشی ببینی آبروی زنش می‌بره

صاحبکار شما بی عقلِ

چه ربطی داره به بقیه

شوهر من بازاریِ

به برادر خودش حرفی نمیزنه در صورتی که مغازشون کار همِ

مسائل شخصی زندگی ما بین خودمون و اتفاقا خودش به شدت تاکید داشته از اول رو این موضوع

کاربری شانزدهم هستم😑کاربری برای خواهرم بوده البته پارسال هم باهاش تاپیک زده بودم…نی نی یار نترکون تورو خدا😐

من از یک نفر اینو ندیدم حتی چند نفرو دیدم

ادم دهن لق و بدون حفظ چارچوب زندگیش همه جا هست. مختص به شغل خاصی نیست. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خو من تو اون محیط نبودم ولی اینو دیدم گفتم

پس وقتی تو اون محیط نبودین ربط به شغل ندین

اکثر آدما وقتی به ته خط زندگی میرسن با هرکسی حرف میزنن مثالش همین خانما که چقدر برای دوست و آشنا دردودل میکنن و مشورت و راه وچاه میخوان تا بتونن طلاق راحتی بگیرگ

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...