2777
2789
عنوان

زن خوب از نظر من زنیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 88 پست
چند سالته ؟ مشقاتو نوشتی ؟

به شما ربطی نداره.موفق باشین

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

زن خوب زنیه که عروسشو به چشم یک فرشته نجات ببینه که پسر الاف سرگردونشو که تو کوچه ها اس وپاس بود ...

من والا ارتباطم با مادرشوهرم بهتر از شوهرم بود

جفتمون از دست شوهرم دق میخوردیم و همو درک میکردیم 

بعد شوهرم میرفت مشکلات کوچیک پ بحث هامون حرفای خصوصیمون مسائل خصوصیمون رو براشون میگفت مادرشوهرمم زنگ میرد باهام دعوا و خب من از چشم مادرشوهرم ندیدم از چشم شوهرم دیدمت اشتباه اون بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاقا متین چند ماهه بارداری شما

حوصله ی داستان ندارم وگرنه....

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

من والا ارتباطم با مادرشوهرم بهتر از شوهرم بودجفتمون از دست شوهرم دق میخوردیم و همو درک میکردیم بعد ...

خب دیگ اینجا شوهرت ماشالله خاله زنک بوده

اللهم عجل لولیک الفرج
من والا ارتباطم با مادرشوهرم بهتر از شوهرم بودجفتمون از دست شوهرم دق میخوردیم و همو درک میکردیم بعد ...

درسته آفرین به درک شما

و اونوقت زن خوب چی؟

زن هم خوبش هست هم بدش البته ک مردا ب تعداد زنهای عصبی بی احساس و تنها اضافه میکنن

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

خب دیگ اینجا شوهرت ماشالله خاله زنک بوده

اره واقعا

با مادرشوهرم یا جاریم هم مشکلی داشتیم خودمون با هم مطرح میکردیم دعوامون هم میزدیم و من به همسرم چیزی نمیگفتم دیگه.نه مادرشوهرم کینه ای بود نه من 

حتی مادرشوهرم میدید شوهرم سخت گیر هست بعضی چیزا رو میگفت انحام بده دعواش با من بگو من گفتم.به جاریمم اینو میگفت حتی میگفت باشه بخر فلان لباس رو بگو من گفتم 

اما شوهرم کلا نظر اونا براش مهم بود و خودش گند زد انقدر رفت گفت پشت سر خودم و خانوادم و کلا ارتباط همه رو خراب کرد

پدرشوهرمم که ماه بود خیلییی دوسش داشتم