2777
2789

پیام دادم میگه لطفا رزومه خودتون رو ارسال کنید من چی بگم تاحال سابقه نداشتم اخه ، باید بیخیالش شم ینی؟🥲

به دریا بنگرم دریا تو بینم به صحرا بنگرم صحرا تو بینم به هرجا بنگرم انجا تو بینم اخه احمق برو کنار میخام جلومو ببینم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله رزومه یعنی سابقه کاری دیگه

احه فک کردم چنین جایی نیاز نباشه 

به دریا بنگرم دریا تو بینم به صحرا بنگرم صحرا تو بینم به هرجا بنگرم انجا تو بینم اخه احمق برو کنار میخام جلومو ببینم  
بگو تجربه ندارم ولی علاقه دارم و زود یاد میگیرم و دستم تنده

ممنوون عزیزم

نمیتونی یه چیزی سر هم کنی؟فکر نکنم سند و مدرک بخوان

یعنی چطور؟؟

حتما لازم نیست تالار باشه،هر جا کار کردی با تاریخ و نحوه عملکردت تایپ کن بفرست براش

ممنون عزیزم  

اخه واقعا هم رزومه نمیخواد بگو روابط اجتماعیم بالاس ، مهارت دارم تو حل چالش ها و از این حرفا .فوقش بگو یه مدت فروشنده بودم

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

یعنی چند سالته کجایی قبلا چه کاری انجام دادیو مراقبم باش ی جایی تو اگهی میزنه ۲۰ تومن میری حضوری میگ ...

ممنون که گفتین چشم مراقب هستم حتما

اخه واقعا هم رزومه نمیخواد بگو روابط اجتماعیم بالاس ، مهارت دارم تو حل چالش ها و از این حرفا .فوقش ب ...

آره بنطر منم خب آدم زود یاد میگیره یه پذیرایی باشه و اینا .

آره از چت جی بی تی میپرسم ببینم چی بگم بهش😂😂